fbpx

GENIET VAN HET LEKKERSTE KOPJE KOFFIE!

IN DE WERKPLAATS, BOUWKEET OF SPORTKANTINE

KIES UW GEWENSTE KOFFIEZETAPPARAAT

ESPRESSOMACHINES

Koffiemachine Krea Touch

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Bolero 32

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTEAANVRAAG KOFFIEMACHINES

Beantwoord de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleInden.


LARESSO KLANTEN GENIETEN VAN:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Onze zakelijke klanten profiteren van extra kortingen. Daarnaast zijn ze verzekerd van een altijd goed werkende koffiemachine. Wanneer u klant bent van Laresso krijgt u vakkundige service & onderhoud van uw machines.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Laresso brandt de koffiebonen zelf in eigen koffiebranderij. Een te lang gebrande koffieboon geeft niet het gewenste smaakprofiel. Bij Laresso branden we secuur en zorgen we voor het beste smaakprofiel: altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In het assortiment van Laresso vindt u alleen maar koffiezetapparaten van absolute topkwaliteit. Hoogwaardige machines die in staat zijn elk type koffie te zetten. Daarnaast vindt u In ons assortiment ook verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Het is natuurlijk erg vervelend als uw bedrijf zonder koffie komt te zitten. Om uw werknemers, collega’s en klanten altijd van ambachtelijke koffie te laten genieten, bieden we onze Laresso service aan bij afname van het complete pakket (machine + koffiebonen). Dat betekent binnen 4 uur een monteur op de stoep bij gebreken.


EEN KOFFIEAUTOMAAT OP HET WERK

Koffie heeft een ontzettend positieve impact op het werk. Mensen krijgen meer energie, zijn alerter en kunnen zich een langere tijd concentreren. Voor velen begint de dag pas bij het eerste kopje koffie! Boost daarom de moraal en ga voor het totaalpakket van Laresso. U ontvangt alles wat u nodig heeft om dagelijks de beste koffie te zetten. We zorgen voor ambachtelijke koffie op de werkplaats, in de bouwkeet of in de kantine. Ook vindt u bij ons het ideale koffiezetapparaat voor op kantoor of in de horeca.

KOFFIEMACHINE VOOR IN DE KANTINE KOPEN

Een koffiemachine in de bouw of op de werkplaats moet van stevige kwaliteit zijn en moet snel een bakje koffie kunnen zetten. In ons assortiment vindt u verschillende opties die deze eigenschappen bezitten. Neem een kijkje bij onze espressomachines, fresh brew machines en instant machines. Veel koffieautomaten maken gebruik van een intuïtief touchscreen of knoppen, zodat u met 1 klik een keuze kunt maken. De koffievariant wordt dan direct voor u gezet. Voor werkplekken waar met veel man in 1 keer pauze wordt gehouden, raden we onze instant machines aan.

KOFFIEMACHINE VOOR IN DE KANTINE LEASEN

Bij Laresso is het ook mogelijk om een koffiezetapparaat voor in de kantine te leasen. In ons assortiment vindt u verschillende koffiemachines die beschikbaar zijn om te leasen, deze herkent u per machine aan de vermelding van een prijs per maand. Met onze handige lease calculator rekent u eenvoudig uw vaste maandbedrag uit. Het voordeel van leasen is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen, maar de kosten over een langere periode kunt spreiden.

KOFFIE VOOR ELK MOMENT

Kies voor het totaalpakket van Laresso en ontvang naast een professionele koffiemachine de allerlekkerste koffie. Onze koffiebonen zijn afkomstig van de beste koffieplantages van over de hele wereld. Hier in Nederland worden de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij onder handen genomen. Wekelijks worden de koffiebonen door onze brandmeester met zorg en passie gebrand. U ontvangt dus altijd de meest verse koffie. 

DUURZAME KOFFIE VOOR IN DE KANTINE

Laresso heeft een passie voor duurzaam ondernemen. We zijn altijd op zoek naar koffiebonen met de lekkerste smaak en het rijkste aroma, maar verliezen hierbij het welzijn van de boer en natuur niet uit het oog. Daarom is Laresso aangesloten bij The Rainforest Alliance en het UTZ, zo weten we zeker dat onze koffie op een eerlijke en duurzame manier tot stand komt.

HEEFT U ADVIES NODIG?

Onze verkopers vertellen u graag meer over onze koffiezetapparaten en de mogelijke opties. Neem contact op of kom langs in een van onze showrooms. Hier demonstreren we onze koffiezetapparaten en beleeft u de rijke smaak van Laresso koffie.


VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE KOFFIEZETAPPARATEN VAN LARESSO VOOR IN DE KANTINE

Waar is Laresso werkzaam?

Laresso is werkzaam in zowel Nederland als in België. Bestel uw zakelijke machine online en we leveren hem binnen 10 werkdagen bij u af.

Hoelang duurt het ongeveer voordat mijn koffiemachine geleverd wordt?

De actuele levertijd verschilt per bestelling, maar we hanteren in zowel Nederland als België een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken.

Hoe word ik een zakelijke klant?

Om zakelijke klant te worden, vult u simpelweg bovenstaande offerteformulier in of belt u naar 085 – 303 89 20. Een van onze adviseurs komt bij u terug met een prijsopgave en helpt u bij het kiezen van het beste Laresso pakket.

Wat is voor mij de beste optie: een koffiemachine kopen of leasen?

Als we beide opties reduceren tot de basis, ligt de keuze eraan of u direct een grote investering wilt doen of dit liever wilt spreiden over een aantal jaren. Bij het kopen van de koffiemachine bent u direct eigenaar, maar betaalt u in 1 keer de machine. Bij een leaseconstructie betaalt u maandelijks een vast bedrag, maar doet u geen flinke investering in 1 keer. Kopen is voordeliger dan leasen omdat u dan geen documentatiekosten hoeft te betalen. Met beide opties profiteert u van een professionele koffiemachine waar u jaren mee vooruit kunt.

Zijn alle soorten koffie geschikt voor het koffiezetapparaat?

Niet alle koffiebonen zijn geschikt voor de machines. We zien een groot verschil in goedkope koffiebonen en koffiebonen van hogere kwaliteit (Laresso). Bij goedkopere bonen is de kans groter dat er niet goed is gefilterd, waardoor kleine oneffenheden, zoals steentjes, de machine kunnen aantasten. Omdat wij onze koffiebonen elke week branden, zijn ze vers en knapperig, waardoor u minder snel verstoppingen krijgt. Wanneer u gebruikmaakt van ons complete pakket (machine + afname koffie), profiteert u van service & onderhoud met korting. Zo weet u zeker dat uw koffiemachine het altijd doet.