Koffiemachine kantine

Genieten van het lekkerste kopje koffie in de werkplaats, bouwkeet of sportkantine!

ESPRESSOMACHINES

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

Een koffiemachine voor in de kantine kopen of leasen

Laresso biedt u het complete pakket om de lekkerste koffie te zetten. Van professionele koffiemachines en verse koffie tot service en onderhoud. Koop of lease voordelig.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. We adviseren u graag over onze koffiemachines en het totaalpakket van Laresso.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Laresso klanten genieten van:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Neem zowel een machine als koffie af en profiteer van extra korting.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Laresso zakelijke klanten ontvangen service & onderhoud gedurende de serviceovereenkomst. Binnen 4 uur een monteur aanwezig en een vervangende machine als u te lang geen koffie kunt zetten.

PROFESSIONELE KOFFIEMACHINES

Hoogwaardige koffiezetapparaten die niet alleen koffie, maar ook espresso, cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk en meer kunnen zetten.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Kies voor de koffie van Laresso en geniet van een puur en ambachtelijk kopje koffie. We kopen groene koffiebonen in en branden ze zelf. U heeft dus altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In ons assortiment vindt u verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

Een koffieautomaat op het werk

Koffie heeft een ontzettend positieve impact op het werk. Mensen krijgen meer energie, zijn alerter en kunnen zich een langere tijd concentreren. Voor velen begint de dag pas bij het eerste kopje koffie! Boost daarom de moraal en ga voor het totaalpakket van Laresso. U ontvangt alles wat u nodig heeft om dagelijks de beste koffie te zetten. We zorgen voor ambachtelijke koffie op de werkplaats, in de bouwkeet of in de kantine. Ook vindt u bij ons het ideale koffiezetapparaat voor op kantoor of in de horeca.

Koffiemachine voor in de kantine kopen

Een koffiemachine in de bouw of op de werkplaats moet van stevige kwaliteit zijn en moet snel een bakje koffie kunnen zetten. In ons assortiment vindt u verschillende opties die deze eigenschappen bezitten. Neem een kijkje bij onze espressomachines, fresh brew machines en instant machines. Veel koffieautomaten maken gebruik van een intuïtief touchscreen of knoppen, zodat u met 1 klik een keuze kunt maken. De koffievariant wordt dan direct voor u gezet. Voor werkplekken waar met veel man in 1 keer pauze wordt gehouden, raden we onze instant machines aan.

Koffiemachine voor in de kantine leasen

Bij Laresso is het ook mogelijk om een koffiezetapparaat voor in de kantine te leasen. In ons assortiment vindt u verschillende koffiemachines die beschikbaar zijn om te leasen, deze herkent u per machine aan de vermelding van een prijs per maand. Met onze handige lease calculator rekent u eenvoudig uw vaste maandbedrag uit. Het voordeel van leasen is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen, maar de kosten over een langere periode kunt spreiden.

Koffie voor elk moment

Kies voor het totaalpakket van Laresso en ontvang naast een professionele koffiemachine de allerlekkerste koffie. Onze koffiebonen zijn afkomstig van de beste koffieplantages van over de hele wereld. Hier in Nederland worden de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij onder handen genomen. Wekelijks worden de koffiebonen door onze brandmeester met zorg en passie gebrand. U ontvangt dus altijd de meest verse koffie. 

Duurzame koffie voor in de kantine

Laresso heeft een passie voor duurzaam ondernemen. We zijn altijd op zoek naar koffiebonen met de lekkerste smaak en het rijkste aroma, maar verliezen hierbij het welzijn van de boer en natuur niet uit het oog. Daarom is Laresso aangesloten bij The Rainforest Alliance en het UTZ, zo weten we zeker dat onze koffie op een eerlijke en duurzame manier tot stand komt.

Heeft u advies nodig?

Onze verkopers vertellen u graag meer over onze koffiezetapparaten en de mogelijke opties. Neem contact op of kom langs in een van onze showrooms. Hier demonstreren we onze koffiezetapparaten en beleeft u de rijke smaak van Laresso koffie.

 

Veelgestelde vragen over de koffiezetapparaten van Laresso voor in de kantine

Waar is Laresso werkzaam?

Laresso is werkzaam in zowel Nederland als in België. Bestel uw zakelijke machine online en we leveren hem binnen 10 werkdagen bij u af.

Hoelang duurt het ongeveer voordat mijn koffiemachine geleverd wordt?

De actuele levertijd verschilt per bestelling, maar we hanteren in zowel Nederland als België een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken.

Hoe word ik een zakelijke klant?

Om zakelijke klant te worden, vult u simpelweg bovenstaande offerteformulier in of belt u naar 085 - 303 89 20. Een van onze adviseurs komt bij u terug met een prijsopgave en helpt u bij het kiezen van het beste Laresso pakket.

Wat is voor mij de beste optie: een koffiemachine kopen of leasen?

Als we beide opties reduceren tot de basis, ligt de keuze eraan of u direct een grote investering wilt doen of dit liever wilt spreiden over een aantal jaren. Bij het kopen van de koffiemachine bent u direct eigenaar, maar betaalt u in 1 keer de machine. Bij een leaseconstructie betaalt u maandelijks een vast bedrag, maar doet u geen flinke investering in 1 keer. Kopen is voordeliger dan leasen omdat u dan geen documentatiekosten hoeft te betalen. Met beide opties profiteert u van een professionele koffiemachine waar u jaren mee vooruit kunt.

Zijn alle soorten koffie geschikt voor het koffiezetapparaat?

Niet alle koffiebonen zijn geschikt voor de machines. We zien een groot verschil in goedkope koffiebonen en koffiebonen van hogere kwaliteit (Laresso). Bij goedkopere bonen is de kans groter dat er niet goed is gefilterd, waardoor kleine oneffenheden, zoals steentjes, de machine kunnen aantasten. Omdat wij onze koffiebonen elke week branden, zijn ze vers en knapperig, waardoor u minder snel verstoppingen krijgt. Wanneer u gebruikmaakt van ons complete pakket (machine + afname koffie), profiteert u van service & onderhoud met korting. Zo weet u zeker dat uw koffiemachine het altijd doet.

onze trotse klanten

''Wij zijn zeer tevreden over de service van Laresso. Altijd verse koffie en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader...
Tim van Cleef
Accountantskantoor Van Cleef
"Wij zijn erg blij met Laresso door de goede smaak van de koffie, de persoonlijke service en de voordelen van de koffiemachines.!"
Melih
Ristorante Papi
"Onlangs zijn wij klant geworden bij Laresso. Gastvriendelijke service, mooie machine en heerlijke koffie!! Zeker een overweging waard."
Sabine Meijwaard - de Kok
Flexurance Professionals

Koffiemachine leasen?

Nu tijdelijk voor €30,- per maand | Op=Op

Vul het onderstaande formulier in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is gratis & vrijblijvend.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

preloader