Koffiemachine in de horeca

KIES UW GEWENSTE KOFFIEZETAPPARAAT

Gaggia La Reale

PISTONMACHINES

Een pistonmachine is een halfautomatische koffiemachine. Deze machine neemt een gedeelte van het werk uit handen, maar laat ook een stukje werk over voor de echter koffieliefhebber.

VOLAUTOMATEN

Met één druk op de knop zet je je favoriete koffie van versgemalen bonen. En je kunt de koffie compleet aan je eigen voorkeuren aanpassen.

KOFFIEMACHINE KOPEN OF LEASEN

Laresso is de totaalleverancier van verse koffie, professionele koffiemachines en alles wat daarmee te maken heeft. 

Beantwoord dan de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wij bieden onze klanten:

Korting

Extra kortingen

Onze klanten profiteren van extra kortingen. Daarnaast zijn ze verzekerd van een altijd goed werkend koffiemachine. Zolang ze klant zijn van Laresso krijgen ze gratis service & onderhoud op de koffiemachines.

Laresso service

Al onze zakelijke klanten genieten van onze service en onderhoud, gratis telefonisch support en bij gebreken komt er binnen 4 uur een reparateur langs. Duurt een reparatie te lang? Dan plaatsen wij een tijdelijke koffiemachine ter vervanging. Er rest u niets anders dan te genieten van onze ambachtelijke Laresso koffie.

Kwaliteit koffiemachines

Koop of lease een horecamachine van topkwaliteit! Laat uw klanten genieten van de beste espresso’s, koffies en meer.

Ambachtelijke koffie

Laresso koffie is vers en vol van smaak. Wij branden onze koffie zelf zodat uw klant altijd verse koffie geniet.

Compleet assortiment

Alles wat u nodig heeft. Naast koffie leveren wij ook koffiebekers, roerstaafjes, suiker, creamer, cacaotopping, melktopping en thee.

Koffiemachine voor in de horeca kopen

Om in uw horecagelegenheid de beste koffie te kunnen bieden aan uw klanten, heeft u koffiemachines en bonen van topkwaliteit nodig. Laresso biedt koffiemachines op maat voor iedere horeca onderneming. Combineer uw aankoop met ons servicepakket om zorgeloos uw klanten te kunnen voorzien van koffie. Laat uw klanten genieten van een intense smaak en geurbeleving door te kiezen voor Laresso koffie. Naast koffie maakt u met onze machines de lekkerste koffievarianten.

Bied uw klanten te volgende dranken:

  • Espresso
  • Dubbele espresso
  • Café crème
  • Café au lait
  • Cappuccino
  • Latte macchiato
  • Wiener melange
  • Hot chocolate
  • Kokendheet water (thee)

Koffiemachine leasen voor in de horeca

Als u een machine kopen een te grote investering vindt, bieden wij u het gemak van leasen aan. Voor een gunstig maandelijks tarief leaset u bij Laresso professionele horeca koffiemachines. U verspreidt hiermee de investering van een koffiezetapparaat over een aantal jaren tegen een vast, laag bedrag. De looptijd voor onze leasecontracten zijn vanaf 12 maanden tot 36 maanden. Ideaal voor de horecaondernemer die zijn klanten de beste koffie wil laten genieten zonder een grote bedrag in één keer te investeren. Net als bij kopen, bieden we onze zakelijke klanten een compleet service pakket. Bij leasen is het plaatsen van een waterfilter met filterkop en dergelijke aansluitmaterialen net zoals bij kopen en huren inbegrepen in de prijs.

Koffiemachine huren voor in de horeca

Helaas is een koffiemachine huren voor in de horeca niet mogelijk bij ons. Een koffiemachine leasen voor uw horecabedrijf is wel mogelijk. U kunt zelf uw looptijd bepalen en op langere termijn is een lease optie veel voordeliger voor u.

Altijd verse koffie

Laresso koffie is afkomstig van de beste koffieplantages over de hele wereld. Met de grootst mogelijke zorg kopen we onze groene koffiebonen in. Vervolgens houden we het brand proces in eigen hand. Bij het branden draait alles om geduld en aandacht. Onze bonen worden langzaam op lagere temperaturen gebrand om de beste smaak en aroma van de bonen tot hun recht te laten komen. We doen dit wanneer noodzakelijk en niet ver van te voren. Zo heeft uw klant altijd ambachtelijke verse koffie.

Eerlijkheid en duurzaamheid

Eerlijkheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten voor Laresso. We kiezen onze bonen niet alleen zorgvuldig voor smaak en aroma maar nemen ook het milieu en welzijn van de boeren in acht. Daarom heeft Laresso een partnerschap met The Rainforest Alliance en UTZ. Via onze partners garanderen we dat onze koffie van plantages komt waarbij bescherming van het regenwoud en plaatselijke milieu wordt gewaarborgd en dat de arbeidsomstandigheden voor de boeren op een bepaald niveau zit. Zo werken we uitsluitend met plantages waar arbeiders toegang hebben tot fatsoenlijke huisvesting, onderwijs en gezondheidszorg.

Veelgestelde vragen horeca

Werken jullie landelijk?

Wij werken zowel in Nederland als in België

Wat is de levertijd van een koffiemachine?

De koffiemachine wordt binnen één a twee weken geleverd.

Wat voor soort koffiemachine leveren jullie?

Wij leveren  koffiemachines waar verse koffiebonen, gemalen koffie en vriesdroog koffie in gaan.

Zijn alle soorten koffiebonen geschikt voor jullie koffiemachines?

Robusta bonen (vaak zijn deze bonen goedkoper in aanschaf) hebben een vettig laagje aan de buitenkant. Dit heeft een nadelig effect op de werking van het binnenwerk van jouw volautomaat. Bij goedkopere bonen is de kans groter dat je steentjes tussen  de koffiebonen vindt. Onze koffiebonen zijn goed gefilterd, je zult geen steentjes in vinden die je maalschijven kunnen aantasten. Daarnast zit er een verschil tussen onze bonen en die van een supermarkt. Onze koffiebonen zijn knapperig en makkelijk te malen waardoor je geen verstoppingen krijgt. Gratis service & onderhoud op onze koffiemachines geldt alleen als de klant onze producten gebruikt.

Hoe maak ik een zakelijk Mijn Laresso account aan?

Ga naar https://www.laresso.nl/zakelijke-klant-worden/

en vul het formulier in, of bel 085-303 89 20

Wanneer worden verzendkosten in rekening gebracht?

Bij een bestelling van minder dan € 100,- rekenen wij verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 100,- berekenen wij geen verzendkosten.

Een koffiemachine kopen of leasen?

Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de koffiemachine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan. Het is dus mogelijk om hier op af te schrijven. Bij het leasen van een koffiezetapparaat via Laresso heeft u vrijwel dezelfde voordelen maar hoeft u niet in een keer een grote investering te doen. U houdt hierdoor budget over dat u maandelijks in kan zetten voor andere zaken. Met kopen bent u voordeliger uit dan leasen omdat u dan geen documentatiekosten hoeft te betalen.

onze trotse klanten

''Wij zijn zeer tevreden over de service van Laresso. Altijd verse koffie en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader...
Tim van Cleef
Accountantskantoor Van Cleef
"Wij zijn erg blij met Laresso door de goede smaak van de koffie, de persoonlijke service en de voordelen van de koffiemachines.!"
Melih
Ristorante Papi
"Onlangs zijn wij klant geworden bij Laresso. Gastvriendelijke service, mooie machine en heerlijke koffie!! Zeker een overweging waard."
Sabine Meijwaard - de Kok
Flexurance Professionals

Koffiemachine leasen?

Nu tijdelijk voor €30,- per maand | Op=Op

Vul het onderstaande formulier in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is gratis & vrijblijvend.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

preloader