fbpx

KOFFIEMACHINE HORECA

EEN ESPRESSOMACHINE KOPEN OF LEASEN IN COMBINATIE MET DE ALLERLEKKERSTE KOFFIE!

KIES UW GEWENSTE ESPRESSOMACHINE

VOLAUTOMATEN

gaggia-la-radiosa-fridge-cupwarmer

Met een volautomaat koffiemachine zet je snel en gemakkelijk koffiespecialiteiten met één druk op de knop.

PISTONMACHINES

Gaggia La Reale

Voor locaties waar het vak barista steeds meer gewardeerd wordt.

GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTEAANVRAAG KOFFIEMACHINES

Beantwoord de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleInden.


WIJ BIEDEN ONZE KLANTEN:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Onze zakelijke klanten profiteren van extra kortingen. Daarnaast zijn ze verzekerd van een altijd goed werkende koffiemachine. Wanneer u klant bent van Laresso krijgt u vakkundige service & onderhoud van uw machines.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Laresso brandt de koffiebonen zelf in eigen koffiebranderij. Een te lang gebrande koffieboon geeft niet het gewenste smaakprofiel. Bij Laresso branden we secuur en zorgen we voor het beste smaakprofiel: altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In het assortiment van Laresso vindt u alleen maar koffiezetapparaten van absolute topkwaliteit. Hoogwaardige machines die in staat zijn elk type koffie te zetten. Daarnaast vindt u In ons assortiment ook verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Het is natuurlijk erg vervelend als uw bedrijf zonder koffie komt te zitten. Om uw werknemers, collega’s en klanten altijd van ambachtelijke koffie te laten genieten, bieden we onze Laresso service aan bij afname van het complete pakket (machine + koffiebonen). Dat betekent binnen 4 uur een monteur op de stoep bij gebreken.


KOFFIEMACHINE VOOR IN DE HORECA KOPEN

Om in uw horecagelegenheid de beste koffie te kunnen bieden aan uw klanten, heeft u koffiemachines en bonen van topkwaliteit nodig. Laresso biedt koffiemachines op maat voor iedere horeca onderneming. Combineer uw aankoop met ons servicepakket om zorgeloos uw klanten te kunnen voorzien van koffie. Laat uw klanten genieten van een intense smaak en geurbeleving door te kiezen voor Laresso koffie. Naast koffie maakt u met onze machines de lekkerste koffievarianten. Koffiemachine horeca

Bied uw klanten te volgende dranken:

  • Espresso
  • Dubbele espresso
  • Café crème
  • Café au lait
  • Cappuccino
  • Latte macchiato
  • Wiener melange
  • Hot chocolate
  • Kokendheet water (thee)

KOFFIEMACHINE LEASEN VOOR IN DE HORECA

Als u een machine kopen een te grote investering vindt, bieden wij u het gemak van leasen aan. Voor een gunstig maandelijks tarief leaset u bij Laresso professionele horeca koffiemachines. U verspreidt hiermee de investering van een koffiezetapparaat over een aantal jaren tegen een vast, laag bedrag. De looptijd voor onze leasecontracten zijn vanaf 12 maanden tot 36 maanden. Ideaal voor de horecaondernemer die zijn klanten de beste koffie wil laten genieten zonder een grote bedrag in één keer te investeren. Net als bij kopen, bieden we onze zakelijke klanten een compleet service pakket. Bij leasen is het plaatsen van een waterfilter met filterkop en dergelijke aansluitmaterialen net zoals bij kopen en huren inbegrepen in de prijs.

KOFFIEMACHINE HUREN VOOR IN DE HORECA

Helaas is een koffiemachine huren voor in de horeca niet mogelijk bij ons. Een koffiemachine leasen voor uw horecabedrijf is wel mogelijk. U kunt zelf uw looptijd bepalen en op langere termijn is een lease optie veel voordeliger voor u.

ALTIJD VERSE KOFFIE

Laresso koffie is afkomstig van de beste koffieplantages over de hele wereld. Met de grootst mogelijke zorg kopen we onze groene koffiebonen in. Vervolgens houden we het brand proces in eigen hand. Bij het branden draait alles om geduld en aandacht. Onze bonen worden langzaam op lagere temperaturen gebrand om de beste smaak en aroma van de bonen tot hun recht te laten komen. We doen dit wanneer noodzakelijk en niet ver van te voren. Zo heeft uw klant altijd ambachtelijke verse koffie.

EERLIJKHEID EN DUURZAAMHEID

Eerlijkheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten voor Laresso. We kiezen onze bonen niet alleen zorgvuldig voor smaak en aroma maar nemen ook het milieu en welzijn van de boeren in acht. Daarom heeft Laresso een partnerschap met The Rainforest Alliance en UTZ. Via onze partners garanderen we dat onze koffie van plantages komt waarbij bescherming van het regenwoud en plaatselijke milieu wordt gewaarborgd en dat de arbeidsomstandigheden voor de boeren op een bepaald niveau zit. Zo werken we uitsluitend met plantages waar arbeiders toegang hebben tot fatsoenlijke huisvesting, onderwijs en gezondheidszorg.


VEELGESTELDE VRAGEN HORECA

Werken jullie landelijk?

Wij werken zowel in Nederland als in België.

Wat is de levertijd van een koffiemachine?

De koffiemachine wordt binnen één a twee weken geleverd.

Wat voor soort koffiemachines leveren jullie?

Wij leveren diverse professionele koffiemachines waar verse koffiebonen, gemalen koffie en vriesdroog koffie in gaan.

Hoe maak ik een zakelijk Mijn Laresso account aan?

Ga naar https://www.laresso.nl/zakelijke-klant-worden/ en vul het formulier in, of bel 085-303 89 20

Een koffiemachine kopen of leasen?

Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de machine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan zodat u hier op kunt afschrijven. Hetzelfde kan bij een koffiemachine die u leaset maar hier betaalt u een maandelijks bedrag. U hoeft dus geen grote investering in een keer te doen, waardoor u maandelijks meer budget overhoud voor andere zaken. De investering wordt verspreid over de leaseperiode. Met kopen bent u voordeliger uit dan leasen omdat u dan geen documentatiekosten hoeft te betalen.

Wanneer worden verzendkosten in rekening gebracht?

Bij een bestelling van minder dan € 250,- rekenen wij verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 250,- berekenen wij geen verzendkosten in NL.

Zijn alle soorten koffiebonen geschikt voor jullie koffiemachines?

Robusta bonen (vaak zijn deze bonen goedkoper in aanschaf) hebben een vettig laagje aan de buitenkant. Dit heeft een nadelig effect op de werking van het binnenwerk van jouw volautomaat. Bij goedkopere bonen is de kans groter dat je steentjes tussen  de koffiebonen vindt. Onze koffiebonen zijn goed gefilterd, je zult geen steentjes in vinden die je maalschijven kunnen aantasten. Daarnast zit er een verschil tussen onze bonen en die van een supermarkt. Onze koffiebonen zijn knapperig en makkelijk te malen waardoor je geen verstoppingen krijgt. Gratis service & onderhoud op onze koffiemachines geldt alleen als de klant onze producten gebruikt.