KIES UW GEWENSTE KOFFIEMACHINE VOOR OP HET KANTOOR

ZAKELIJK EEN KOFFIEMACHINE KOPEN OF LEASEN IN COMBINATIE MET DE ALLERLEKKERSTE KOFFIE!

KOFFIEMACHINE VOOR KANTOOR KOPEN

Laresso biedt koffiemachines op maat voor ieder bedrijf. Wilt u een koffiemachine kopen, leasen of huren? Alles is mogelijk. Bij kopen bent u eigenaar van de machine en zit u niet gebonden aan een huurperiode. Een groot voordeel van een koffiemachine kopen is dat u hierop kunt afschrijven. Al onze zakelijke klanten maken gebruik van extra kortingen zijn verzekerd van een altijd goed werkend koffiemachine via ons complete servicepakket, zo heeft u de beste zorg voor uw machine en hoeft u zich al helemaal nergens zorgen over te maken. Bij Laresso koopt u het beste koffiezetapparaat voor op het werk. Koffiemachine kantoor

KOFFIEMACHINE LEASEN VOOR OP HET KANTOOR

Heeft u behoefte aan een professionele koffiemachine voor op kantoor maar wilt u de investering liever verspreiden over een aantal jaar? Dan is een koffiemachine leasen de ideale optie. U betaalt maandelijks een vast laag bedrag waardoor u meer ruimte overhoud in uw liquiditeiten en werkkapitaal. Onze professionele koffiemachines zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze ontzettend lang mee gaan. U kunt gemakkelijk 10 jaar met een machine doen. Hierdoor is leasen een zeer interessante optie omdat u op de langere termijn voordeliger uit bent.

KOFFIEMACHINE VOOR KANTOOR HUREN

Bij Laresso is het ook mogelijk om een koffiezetapparaat voor uw kantoor te huren. Voor deze optie kijken we samen hoeveel u koffie afneemt en of het voordelig is om een koffiemachine te huren. Bij het huren van een koffiezetapparaat heeft u als voordeel dat u niet de eigenaar bent van de machine en dat u hem na de huurperiode weer kunt inleveren.  We hanteren hier een looptijd van 60 maanden voor waarbij u een afgesproken minimum hoeveelheid koffie afneemt. De af te nemen hoeveelheid koffie verschilt per machine. Bij het huren van een koffiezetapparaat is het plaatsen van waterfilter inclusief filterkop, onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon inbegrepen in de prijs. Voor kantoren raden we in de meeste gevallen onze leaseconstructie aan omdat dit voor u op langere termijn voordeliger is.

Koffiemachine kantoor

DE TOTAALLEVERANCIER VOOR JE KOFFIEVOORZIENING

Onze adviseurs staan u graag te woord met advies over de beste koffiemachine voor uw situatie.


ESPRESSOMACHINES

Koffiemachine Krea Touch

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Bolero 32

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTEAANVRAAG KOFFIEMACHINES

Beantwoord de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleInden.


LARESSO KLANTEN GENIETEN VAN:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Onze zakelijke klanten profiteren van extra kortingen. Daarnaast zijn ze verzekerd van een altijd goed werkende koffiemachine. Wanneer u klant bent van Laresso krijgt u vakkundige service & onderhoud van uw machines.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Laresso brandt de koffiebonen zelf in eigen koffiebranderij. Een te lang gebrande koffieboon geeft niet het gewenste smaakprofiel. Bij Laresso branden we secuur en zorgen we voor het beste smaakprofiel: altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In het assortiment van Laresso vindt u alleen maar koffiezetapparaten van absolute topkwaliteit. Hoogwaardige machines die in staat zijn elk type koffie te zetten. Daarnaast vindt u In ons assortiment ook verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Het is natuurlijk erg vervelend als uw bedrijf zonder koffie komt te zitten. Om uw werknemers, collega’s en klanten altijd van ambachtelijke koffie te laten genieten, bieden we onze Laresso service aan bij afname van het complete pakket (machine + koffiebonen). Dat betekent binnen 4 uur een monteur op de stoep bij gebreken.


EEN KOFFIEAUTOMAAT OP HET WERK

Koffie heeft een ontzettend positieve impact op het werk. Mensen krijgen meer energie, zijn alerter en kunnen zich een langere tijd concentreren. Voor velen begint de dag pas bij het eerste kopje koffie! Boost daarom de moraal en ga voor het totaalpakket van Laresso. U ontvangt alles wat u nodig heeft om dagelijks de beste koffie te zetten. We zorgen voor ambachtelijke koffie op de werkplaats, in de bouwkeet of in de kantine. Ook vindt u bij ons het ideale koffiezetapparaat voor op kantoor of in de horeca.

KOFFIEMACHINE VOOR IN DE KANTINE KOPEN

Een koffiemachine in de bouw of op de werkplaats moet van stevige kwaliteit zijn en moet snel een bakje koffie kunnen zetten. In ons assortiment vindt u verschillende opties die deze eigenschappen bezitten. Neem een kijkje bij onze espressomachines, fresh brew machines en instant machines. Veel koffieautomaten maken gebruik van een intuïtief touchscreen of knoppen, zodat u met 1 klik een keuze kunt maken. De koffievariant wordt dan direct voor u gezet. Voor werkplekken waar met veel man in 1 keer pauze wordt gehouden, raden we onze instant machines aan.

KOFFIEMACHINE VOOR IN DE KANTINE LEASEN

Bij Laresso is het ook mogelijk om een koffiezetapparaat voor in de kantine te leasen. In ons assortiment vindt u verschillende koffiemachines die beschikbaar zijn om te leasen, deze herkent u per machine aan de vermelding van een prijs per maand. Met onze handige lease calculator rekent u eenvoudig uw vaste maandbedrag uit. Het voordeel van leasen is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen, maar de kosten over een langere periode kunt spreiden.

KOFFIE VOOR ELK MOMENT

Kies voor het totaalpakket van Laresso en ontvang naast een professionele koffiemachine de allerlekkerste koffie. Onze koffiebonen zijn afkomstig van de beste koffieplantages van over de hele wereld. Hier in Nederland worden de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij onder handen genomen. Wekelijks worden de koffiebonen door onze brandmeester met zorg en passie gebrand. U ontvangt dus altijd de meest verse koffie. 

DUURZAME KOFFIE VOOR IN DE KANTINE

Laresso heeft een passie voor duurzaam ondernemen. We zijn altijd op zoek naar koffiebonen met de lekkerste smaak en het rijkste aroma, maar verliezen hierbij het welzijn van de boer en natuur niet uit het oog. Daarom is Laresso aangesloten bij The Rainforest Alliance en het UTZ, zo weten we zeker dat onze koffie op een eerlijke en duurzame manier tot stand komt.

HEEFT U ADVIES NODIG?

Onze verkopers vertellen u graag meer over onze koffiezetapparaten en de mogelijke opties. Neem contact op of kom langs in een van onze showrooms. Hier demonstreren we onze koffiezetapparaten en beleeft u de rijke smaak van Laresso koffie.


VEELGESTELDE VRAGEN

Werken jullie landelijk?

Wij werken zowel in Nederland als in België.

 Wat is de levertijd van een koffiemachine?

De koffiemachine wordt binnen één a twee weken geleverd.

Wat voor soort koffiemachines leveren jullie?

Wij leveren diverse professionele koffiemachines waar verse koffiebonen, gemalen koffie en vriesdroog koffie in gaan.

Hoe maak ik een zakelijk Mijn Laresso account aan?

Ga naar https://www.laresso.nl/zakelijke-klant-worden/ en vul het formulier in, of bel 085-303 89 20

Een koffiemachine kopen of leasen?

Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de machine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan zodat u hier op kunt afschrijven. Hetzelfde kan bij een koffiemachine die u leaset maar hier betaalt u een maandelijks bedrag. U hoeft dus geen grote investering in een keer te doen, waardoor u maandelijks meer budget overhoud voor andere zaken. De investering wordt verspreid over de leaseperiode. Met kopen bent u voordeliger uit dan leasen omdat u dan geen documentatiekosten hoeft te betalen.

Wanneer worden verzendkosten in rekening gebracht?

Bij een bestelling van minder dan € 250,- rekenen wij verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 250,- berekenen wij geen verzendkosten in NL.

Zijn alle soorten koffiebonen geschikt voor jullie koffiemachines?

Robusta bonen (vaak zijn deze bonen goedkoper in aanschaf) hebben een vettig laagje aan de buitenkant. Dit heeft een nadelig effect op de werking van het binnenwerk van jouw volautomaat. Bij goedkopere bonen is de kans groter dat je steentjes tussen  de koffiebonen vindt. Onze koffiebonen zijn goed gefilterd, je zult geen steentjes in vinden die je maalschijven kunnen aantasten. Daarnast zit er een verschil tussen onze bonen en die van een supermarkt. Onze koffiebonen zijn knapperig en makkelijk te malen waardoor je geen verstoppingen krijgt. Gratis service & onderhoud op onze koffiemachines geldt alleen als de klant onze producten gebruikt.