Koffiemachine op kantoor

KIES UW GEWENSTE KOFFIEMACHINE VOOR OP HET WERK

Koffiemachine voor kantoor kopen

Laresso biedt koffiemachines op maat voor ieder bedrijf. Wilt u een koffiemachine kopen, leasen of huren? Alles is mogelijk. Bij kopen bent u eigenaar van de machine en zit u niet gebonden aan een huurperiode. Een groot voordeel van een koffiemachine kopen is dat u hierop kunt afschrijven. Al onze zakelijke klanten maken gebruik van extra kortingen zijn verzekerd van een altijd goed werkend koffiemachine via ons complete servicepakket, zo heeft u de beste zorg voor uw machine en hoeft u zich al helemaal nergens zorgen over te maken. Bij Laresso koopt u het beste koffiezetapparaat voor op het werk.

Koffiemachine leasen voor op kantoor

Heeft u behoefte aan een professionele koffiemachine voor op kantoor maar wilt u de investering liever verspreiden over een aantal jaar? Dan is een koffiemachine leasen de ideale optie. U betaalt maandelijks een vast laag bedrag waardoor u meer ruimte overhoud in uw liquiditeiten en werkkapitaal. Onze professionele koffiemachines zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze ontzettend lang mee gaan. U kunt gemakkelijk 10 jaar met een machine doen. Hierdoor is leasen een zeer interessante optie omdat u op de langere termijn voordeliger uit bent.

Koffiemachine voor kantoor huren

Bij Laresso is het ook mogelijk om een koffiezetapparaat voor uw kantoor te huren. Voor deze optie kijken we samen hoeveel u koffie afneemt en of het voordelig is om een koffiemachine te huren. Bij het huren van een koffiezetapparaat heeft u als voordeel dat u niet de eigenaar bent van de machine en dat u hem na de huurperiode weer kunt inleveren.  We hanteren hier een looptijd van 60 maanden voor waarbij u een afgesproken minimum hoeveelheid koffie afneemt. De af te nemen hoeveelheid koffie verschilt per machine. Bij het huren van een koffiezetapparaat is het plaatsen van waterfilter inclusief filterkop, onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon inbegrepen in de prijs. Voor kantoren raden we in de meeste gevallen onze leaseconstructie aan omdat dit voor u op langere termijn voordeliger is.

Koffiemachine kantoor

ESPRESSOMACHINES

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

Bravilor Esprecious 12 zij

Ambachtelijke koffiebonen

Bij Laresso zijn we trots op onze koffie. Met de grootst mogelijke zorg kopen we onze groene koffiebonen in. Om een unieke smaak en geur te creëren branden we de koffiebonen wekelijks zelf. Hier stoppen we de tijd in die de koffie verdient zodat we verse koffie kunnen leveren. De smaak en geur komen het best tot hun recht wanneer de koffie uitermate vers is. Deze verse koffie zet u met een professioneel koffiezetapparaat voor op kantoor van Laresso.

Eerlijke en duurzame koffie

Wanneer u bonen kiest van Laresso bent u ervan verzekerd dat de bonen op een eerlijke en duurzame manier zijn verkregen. We geven om zowel het milieu als de boeren die onze koffie produceren. Onze koffiebonen zijn Rainforest Alliance en UTZ gecertificeerd. De ‘Rainforest Alliance Certificate’ is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden en milieu- en natuurbehoud voor producten uit regenwoudgebieden. Deze organisatie beschermt het regenwoud en het welzijn en inkomen van de arbeiders. We zijn trots dit topkeurmerk te mogen dragen. Ook is Laresso UTZ gecertificeerd, wat de arbeidsrechten van de boeren beschermd. Zo waarborgt het UTZ dat de arbeiders en hun families toegang hebben tot fatsoenlijke huisvestiging, onderwijs, gezondheidszorg en dat hun arbeidsrechten worden beschermd. Daarnaast geeft het UTZ boeren een betere onderhandelingspositie waardoor ze een eerlijke prijs voor hun waar krijgen. Op een duurzame manier de lekkerste koffie op het werk.

KOFFIEMACHINE KOPEN OF LEASEN

Laresso is de totaalleverancier van verse koffie, professionele koffiemachines en alles wat daarmee te maken heeft. 

Beantwoord dan de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wij bieden onze klanten:

Laresso service

Met Laresso service en onderhoud heeft u altijd een goed werkende machine. Profiteer van onze betrouwbare service & onderhoud, gratis telefonisch support inbegrepen. Binnen 4 uur staat er een monteur op de stoep om eventuele gebreken te verhelpen. Duurt dit te lang? Dan ontvangt u van ons een tijdelijke vervangende koffiemachine!

Kwaliteit koffiemachines

Koop, lease of huur professionele koffiemachines. Bespreek met onze adviseurs wat voor u het beste is.

Verse koffie

Altijd verse koffie met de zelf gebrande koffiebonen van Laresso.

Compleet assortiment

Laresso biedt u het complete pakket. In ons assortiment vindt u naast verse koffie ook suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

Veelgestelde vragen

Werken jullie landelijk?

Wij werken zowel in Nederland als in België

Wat is de levertijd van een koffiemachine?

De koffiemachine wordt binnen één a twee weken geleverd.

Wat voor soort koffiemachines leveren jullie?

Wij leveren diverse professionele koffiemachines waar verse koffiebonen, gemalen koffie en vriesdroog koffie in gaan.

Zijn alle soorten koffiebonen geschikt voor jullie koffiemachines?

Robusta bonen (vaak zijn deze bonen goedkoper in aanschaf) hebben een vettig laagje aan de buitenkant. Dit heeft een nadelig effect op de werking van het binnenwerk van jouw volautomaat. Bij goedkopere bonen is de kans groter dat je steentjes tussen  de koffiebonen vindt. Onze koffiebonen zijn goed gefilterd, je zult geen steentjes in vinden die je maalschijven kunnen aantasten. Daarnast zit er een verschil tussen onze bonen en die van een supermarkt. Onze koffiebonen zijn knapperig en makkelijk te malen waardoor je geen verstoppingen krijgt. Gratis service & onderhoud op onze koffiemachines geldt alleen als de klant onze producten gebruikt.

Hoe maak ik een zakelijk Mijn Laresso account aan?

Ga naar https://www.laresso.nl/zakelijke-klant-worden/

en vul het formulier in, of bel 085-303 89 20

Wanneer worden verzendkosten in rekening gebracht?

Bij een bestelling van minder dan € 250,- rekenen wij verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 250,- berekenen wij geen verzendkosten.

Een koffiemachine kopen of leasen?

Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de machine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan zodat u hier op kunt afschrijven. Hetzelfde kan bij een koffiemachine die u leaset maar hier betaalt u een maandelijks bedrag. U hoeft dus geen grote investering in een keer te doen, waardoor u maandelijks meer budget overhoud voor andere zaken. De investering wordt verspreid over de leaseperiode. Met kopen bent u voordeliger uit dan leasen omdat u dan geen documentatiekosten hoeft te betalen.

onze trotse klanten

''Wij zijn zeer tevreden over de service van Laresso. Altijd verse koffie en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader...
Tim van Cleef
Accountantskantoor Van Cleef
"Wij zijn erg blij met Laresso door de goede smaak van de koffie, de persoonlijke service en de voordelen van de koffiemachines.!"
Melih
Ristorante Papi
"Onlangs zijn wij klant geworden bij Laresso. Gastvriendelijke service, mooie machine en heerlijke koffie!! Zeker een overweging waard."
Sabine Meijwaard - de Kok
Flexurance Professionals

Koffiemachine leasen?

Nu tijdelijk voor €30,- per maand | Op=Op

Vul het onderstaande formulier in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is gratis & vrijblijvend.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

preloader