Koffiemachine op kantoor

KIES UW GEWENSTE KOFFIEMACHINE VOOR OP HET WERK

ESPRESSOMACHINES

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

GRATIS & VRIJBLIJVENDE PROEFPLAATSING

Heeft u een bedrijf met minimaal 5 koffiedrinkers? Of serveert u minstens 100 koppen koffie per week? Wij plaatsen dan graag een koffiemachine op proef bij uw bedrijf. Test zelf onze koffie, helemaal gratis en vrijblijvend! Na een week beslist u of u de koffiemachine wilt blijven gebruiken. Samen bespreken we welke koffiemachine het best aansluit op uw wensen.

Beantwoord dan de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wij bieden onze klanten:

Laresso service

5 jaar lang service en onderhoud. Gratis telefonisch support en binnen 4 uur een monteur op locatie zodat u zonder zorgen snel kunt genieten van onze ambachtelijke koffie.

Kwaliteit koffiemachines

Koop of huur professionele koffiemachines. Bespreek met onze adviseurs wat voor u het beste is.

Verse koffie

Altijd verse koffie met de zelf gebrande koffiebonen van Laresso.

Compleet assortiment

Laresso biedt u het complete pakket. In ons assortiment vindt u naast verse koffie ook suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

Koffiemachine voor kantoor kopen

Laresso biedt koffiemachines op maat voor ieder bedrijf. Wilt u een koffiemachine kopen of huren? Alles is mogelijk. Bij kopen bent u eigenaar van de machine en zit u niet gebonden aan een huurperiode. Een groot voordeel van een koffiemachine kopen is dat u hierop kunt afschrijven. Al onze zakelijke klanten maken gebruik van extra kortingen zijn verzekerd van een altijd goed werkend koffiemachine via ons complete servicepakket, zo heeft u de beste zorg voor uw machine en hoeft u zich al helemaal nergens zorgen over te maken.

                                                                                                                    

Koffiemachine voor kantoor huren

Bij Laresso huurt u een koffiemachine voor uw kantoor voor een gunstig tarief. Een koffieapparaat huren voor uw onderneming is de ideale oplossing als u koffie van topkwaliteit wilt met daarbij een uitmuntende service maar niet gelijk een grote investering wilt doen. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand wat per kwartaal wordt afgeschreven van uw rekening. Voor onze koffiemachines hanteren we een looptijd van 60 maanden. Een groot voordeel van huren is dat u na deze periode kunt kiezen voor een nieuw model of de machine voor een aantrekkelijk bedrag kunt overnemen. Bij plaatsing is het ook mogelijk om een waterfilter inclusief filterkop te plaatsen.

 

Koffiemachine op bruikleen

Een koffiemachine op bruikleen is ook mogelijk mits u jaarlijks minimaal 300 kg koffie afneemt. Voor de bruikleenmachines hanteren we wel een serviceovereenkomst en worden de kosten van het waterfilter in rekening gebracht. Via onze bruikleenservice is de machine geheel gratis en kijken we naar de afname van koffie. Dit is een gunstige optie voor kantoren waar erg veel koffie wordt gedronken.

 

Ambachtelijke koffiebonen

Bij Laresso zijn we trots op onze koffie. Met de grootst mogelijke zorg kopen we onze groene koffiebonen in. Om een unieke smaak en geur te creëren branden we de koffiebonen wekelijks zelf. Hier stoppen we de tijd in die de koffie verdient zodat we verse koffie kunnen leveren. De smaak en geur komen het best tot hun recht wanneer de koffie uitermate vers is.

 

Eerlijke en duurzame koffie

Wanneer u bonen kiest van Laresso bent u ervan verzekerd dat de bonen op een eerlijke en duurzame manier zijn verkregen. We geven om zowel het milieu als de boeren die onze koffie produceren. Onze koffiebonen zijn Rainforest Alliance en UTZ gecertificeerd. De ‘Rainforest Alliance Certificate’ is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden en milieu- en natuurbehoud voor producten uit regenwoudgebieden. Deze organisatie beschermt het regenwoud en het welzijn en inkomen van de arbeiders. We zijn trots dit topkeurmerk te mogen dragen. Ook is Laresso UTZ gecertificeerd, wat de arbeidsrechten van de boeren beschermd. Zo waarborgt het UTZ dat de arbeiders en hun families toegang hebben tot fatsoenlijke huisvestiging, onderwijs, gezondheidszorg en dat hun arbeidsrechten worden beschermd. Daarnaast geeft het UTZ boeren een betere onderhandelingspositie waardoor ze een eerlijke prijs voor hun waar krijgen.

Veelgestelde vragen zakelijk

Werken jullie landelijk?

Wij werken zowel in Nederland als in België

Wat is de levertijd van een koffiemachine?

De koffiemachine wordt binnen één a twee weken geleverd.

Wat voor soort koffiemachine leveren jullie?

Wij leveren  koffiemachines waar verse koffiebonen, gemalen koffie en vriesdroog koffie in gaan.

Zijn alle soorten koffiebonen geschikt voor jullie koffiemachines?

Robusta bonen (vaak zijn deze bonen goedkoper in aanschaf) hebben een vettig laagje aan de buitenkant. Dit heeft een nadelig effect op de werking van het binnenwerk van jouw volautomaat. Bij goedkopere bonen is de kans groter dat je steentjes tussen  de koffiebonen vindt. Onze koffiebonen zijn goed gefilterd, je zult geen steentjes in vinden die je maalschijven kunnen aantasten. Daarnast zit er een verschil tussen onze bonen en die van een supermarkt. Onze koffiebonen zijn knapperig en makkelijk te malen waardoor je geen verstoppingen krijgt. Gratis service & onderhoud op onze koffiemachines geldt alleen als de klant onze producten gebruikt.

Hoe maak ik een zakelijk Mijn Laresso account aan?

Ga naar https://www.laresso.nl/zakelijke-klant-worden/

en vul het formulier in, of bel 085-303 89 20

Wanneer worden verzendkosten in rekening gebracht?

Bij een bestelling van minder dan € 100,- rekenen wij verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 100,- berekenen wij geen verzendkosten.

Een koffiemachine kopen of huren?

Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de koffiemachine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan en schrijft u op af. Wanneer u een koffiemachine gaat huren, dan hoeft u niet in één keer een bedrag te investeren. Wij doen de investering voor u.

  • Ambachtsweg 24 - 1851MW Heiloo
  • 085 - 303 89 20
  • info@laresso.nl
  • NL002111898B44
  • KVK 61575704
  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Heeft u een vraag? Neem contact op

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.

Scroll naar top
preloader