Professionele koffiemachine

Genieten van het lekkerste kopje koffie in de werkplaats, bouwkeet of sportkantine!

Koop uw professionele koffiemachine bij Laresso

Bij Laresso kunt u terecht voor verschillende professionele koffiemachines. Wij zijn erkend dealer voor apparatuur van diverse merken en fabrikanten. Ons team heeft de beste koffiemachines bij elkaar weten te zoeken en dit assortiment voor jou op de website gezet. Zo kan jij genieten van hoogwaardige koffiemachines. Natuurlijk horen hier ook de beste ingrediënten, topservice en preventief onderhoud bij. Laresso zet alles op alles voor de optimale koffievoorziening waarbij een tevreden klant centraal staat. Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine? Bekijk dan zeker het aanbod op onze website!

Laat uw professionele koffiemachine onderhouden door onze servicemonteurs

Het team van Laresso bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers. Ons doel is om een passievolle Italiaanse koffiebeleving te creëren, voor zowel werk als thuis. Daarom staan onze servicemonteurs ook elke werkdag klaar om mogelijke problemen met uw koffiemachine op te kunnen lossen. Een goed onderhouden koffiemachine gaat bovendien langer mee, waardoor u nog langer van goede koffie kunt genieten. Om deze reden houden wij uw koffiemachine altijd in topconditie. Ook is het mogelijk bij snelle vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Ook zij staan elke werkdag klaar om u van dienst te zijn. Wij horen graag van u om u verder te kunnen helpen!

Professionele koffiemachine

ESPRESSOMACHINES

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

Professionele koffiemachine

Bij ons koopt u ook goedgekeurde koffiebonen

Laresso biedt u hoogwaardige koffiebonen aan, die afkomstig zijn van diverse plantages over de hele wereld. Deze koffiebonen zijn allemaal goedgekeurd door UTZ en Rainforest Alliance. Deze keurmerken zorgen ervoor dat wij en jullie precies weten waar onze koffie vandaan komt. Onze koffiebonen worden wekelijks vers gebrand. Wij branden dus nooit meer koffiebonen dan dat nodig is. Hierdoor kunnen wij onze koffiebonen van goede kwaliteit blijven aanbieden en hoeven we niets weg te gooien. Bent u benieuwd naar onze koffiebonen en wilt u ze graag eens proberen in uw professionele koffiemachine? Neem dan een kijkje op onze website en plaats een bestelling.

Plaats uw bestelling via de website

Via onze website kunt u een keuze maken uit een van onze professionele koffiemachines. U kunt kiezen voor een espressomachine, fresh brew machine, instant machine of pistonmachine. Heeft u al kunnen kiezen welke professionele koffiemachine het beste aansluit bij uw wensen? Mocht u twijfelen welke machine het beste bij u of uw bedrijf past, kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zien ernaar uit om uw bestelling te zien verschijnen!

Een koffiemachine voor in de kantine kopen of leasen

Laresso biedt u het complete pakket om de lekkerste koffie te zetten. Van professionele koffiemachines en verse koffie tot service en onderhoud. Koop of lease voordelig.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. We adviseren u graag over onze koffiemachines en het totaalpakket van Laresso.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Laresso klanten genieten van:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Neem zowel een machine als koffie af en profiteer van extra korting.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Laresso zakelijke klanten ontvangen service & onderhoud gedurende de serviceovereenkomst. Binnen 4 uur een monteur aanwezig en een vervangende machine als u te lang geen koffie kunt zetten.

PROFESSIONELE KOFFIEMACHINES

Hoogwaardige koffiezetapparaten die niet alleen koffie, maar ook espresso, cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk en meer kunnen zetten.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Kies voor de koffie van Laresso en geniet van een puur en ambachtelijk kopje koffie. We kopen groene koffiebonen in en branden ze zelf. U heeft dus altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In ons assortiment vindt u verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

Informatie aanvragen over horeca koffiemachines

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.

Maak eenvoudig een showroom afspraak

preloader