KOOP UW PROFESSIONELE KOFFIEMACHINE BIJ LARESSO

GENIETEN VAN HET LEKKERSTE KOPJE KOFFIE

KOOP UW PROFESSIONELE KOFFIEMACHINE BIJ LARESSO

Bij Laresso kunt u terecht voor verschillende professionele koffiemachines. Wij zijn erkend dealer voor apparatuur van diverse merken en fabrikanten. Ons team heeft de beste koffiemachines bij elkaar weten te zoeken en dit assortiment voor jou op de website gezet. Zo kan jij genieten van hoogwaardige koffiemachines. Natuurlijk horen hier ook de beste ingrediënten, topservice en preventief onderhoud bij. Laresso zet alles op alles voor de optimale koffievoorziening waarbij een tevreden klant centraal staat. Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine? Bekijk dan zeker het aanbod op onze website!

LAAT UW PROFESSIONELE KOFFIEMACHINE ONDERHOUDEN DOOR ONZE SERVICEMONTEURS

Het team van Laresso bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers. Ons doel is om een passievolle Italiaanse koffiebeleving te creëren, voor zowel werk als thuis. Daarom staan onze servicemonteurs ook elke werkdag klaar om mogelijke problemen met uw koffiemachine op te kunnen lossen. Een goed onderhouden koffiemachine gaat bovendien langer mee, waardoor u nog langer van goede koffie kunt genieten. Om deze reden houden wij uw koffiemachine altijd in topconditie. Ook is het mogelijk bij snelle vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Ook zij staan elke werkdag klaar om u van dienst te zijn. Wij horen graag van u om u verder te kunnen helpen!

GENIETEN VAN HET LEKKERSTE KOPJE KOFFIE IN DE WERKPLAATS, BOUWKEET OF SPORTKANTINE!

ESPRESSOMACHINES

Koffiemachine Krea Touch

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Bolero 32

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTEAANVRAAG KOFFIEMACHINES

Beantwoord de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleInden.


LARESSO KLANTEN GENIETEN VAN:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Onze zakelijke klanten profiteren van extra kortingen. Daarnaast zijn ze verzekerd van een altijd goed werkende koffiemachine. Wanneer u klant bent van Laresso krijgt u vakkundige service & onderhoud van uw machines.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Laresso brandt de koffiebonen zelf in eigen koffiebranderij. Een te lang gebrande koffieboon geeft niet het gewenste smaakprofiel. Bij Laresso branden we secuur en zorgen we voor het beste smaakprofiel: altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In het assortiment van Laresso vindt u alleen maar koffiezetapparaten van absolute topkwaliteit. Hoogwaardige machines die in staat zijn elk type koffie te zetten. Daarnaast vindt u In ons assortiment ook verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Het is natuurlijk erg vervelend als uw bedrijf zonder koffie komt te zitten. Om uw werknemers, collega’s en klanten altijd van ambachtelijke koffie te laten genieten, bieden we onze Laresso service aan bij afname van het complete pakket (machine + koffiebonen). Dat betekent binnen 4 uur een monteur op de stoep bij gebreken.


EEN KOFFIEAUTOMAAT OP HET WERK

Koffie heeft een ontzettend positieve impact op het werk. Mensen krijgen meer energie, zijn alerter en kunnen zich een langere tijd concentreren. Voor velen begint de dag pas bij het eerste kopje koffie! Boost daarom de moraal en ga voor het totaalpakket van Laresso. U ontvangt alles wat u nodig heeft om dagelijks de beste koffie te zetten. We zorgen voor ambachtelijke koffie op de werkplaats, in de bouwkeet of in de kantine. Ook vindt u bij ons het ideale koffiezetapparaat voor op kantoor of in de horeca.

KOFFIEMACHINE VOOR IN DE KANTINE KOPEN

Een koffiemachine in de bouw of op de werkplaats moet van stevige kwaliteit zijn en moet snel een bakje koffie kunnen zetten. In ons assortiment vindt u verschillende opties die deze eigenschappen bezitten. Neem een kijkje bij onze espressomachines, fresh brew machines en instant machines. Veel koffieautomaten maken gebruik van een intuïtief touchscreen of knoppen, zodat u met 1 klik een keuze kunt maken. De koffievariant wordt dan direct voor u gezet. Voor werkplekken waar met veel man in 1 keer pauze wordt gehouden, raden we onze instant machines aan.

KOFFIEMACHINE VOOR IN DE KANTINE LEASEN

Bij Laresso is het ook mogelijk om een koffiezetapparaat voor in de kantine te leasen. In ons assortiment vindt u verschillende koffiemachines die beschikbaar zijn om te leasen, deze herkent u per machine aan de vermelding van een prijs per maand. Met onze handige lease calculator rekent u eenvoudig uw vaste maandbedrag uit. Het voordeel van leasen is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen, maar de kosten over een langere periode kunt spreiden.

KOFFIE VOOR ELK MOMENT

Kies voor het totaalpakket van Laresso en ontvang naast een professionele koffiemachine de allerlekkerste koffie. Onze koffiebonen zijn afkomstig van de beste koffieplantages van over de hele wereld. Hier in Nederland worden de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij onder handen genomen. Wekelijks worden de koffiebonen door onze brandmeester met zorg en passie gebrand. U ontvangt dus altijd de meest verse koffie. 

DUURZAME KOFFIE VOOR IN DE KANTINE

Laresso heeft een passie voor duurzaam ondernemen. We zijn altijd op zoek naar koffiebonen met de lekkerste smaak en het rijkste aroma, maar verliezen hierbij het welzijn van de boer en natuur niet uit het oog. Daarom is Laresso aangesloten bij The Rainforest Alliance en het UTZ, zo weten we zeker dat onze koffie op een eerlijke en duurzame manier tot stand komt.

HEEFT U ADVIES NODIG?

Onze verkopers vertellen u graag meer over onze koffiezetapparaten en de mogelijke opties. Neem contact op of kom langs in een van onze showrooms. Hier demonstreren we onze koffiezetapparaten en beleeft u de rijke smaak van Laresso koffie.