fbpx

HET IDEALE KOFFIEZETAPPARAAT VOOR UW BEDRIJF

KOPEN OF LEASEN

ESPRESSOMACHINES

Koffiemachine Krea Touch

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Bolero 32

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTEAANVRAAG KOFFIEMACHINES

Beantwoord de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleInden.


LARESSO KLANTEN GENIETEN VAN:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Onze zakelijke klanten profiteren van extra kortingen. Daarnaast zijn ze verzekerd van een altijd goed werkende koffiemachine. Wanneer u klant bent van Laresso krijgt u vakkundige service & onderhoud van uw machines.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Laresso brandt de koffiebonen zelf in eigen koffiebranderij. Een te lang gebrande koffieboon geeft niet het gewenste smaakprofiel. Bij Laresso branden we secuur en zorgen we voor het beste smaakprofiel: altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In het assortiment van Laresso vindt u alleen maar koffiezetapparaten van absolute topkwaliteit. Hoogwaardige machines die in staat zijn elk type koffie te zetten. Daarnaast vindt u In ons assortiment ook verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Het is natuurlijk erg vervelend als uw bedrijf zonder koffie komt te zitten. Om uw werknemers, collega’s en klanten altijd van ambachtelijke koffie te laten genieten, bieden we onze Laresso service aan bij afname van het complete pakket (machine + koffiebonen). Dat betekent binnen 4 uur een monteur op de stoep bij gebreken.


EEN KOFFIEAUTOMAAT OP HET WERK

Koffie heeft een ontzettend positieve impact op het werk. Mensen krijgen meer energie, zijn alerter en kunnen zich een langere tijd concentreren. Voor velen begint de dag pas bij het eerste kopje koffie! Boost daarom de moraal en ga voor het totaalpakket van Laresso. U ontvangt alles wat u nodig heeft om dagelijks de beste koffie te zetten. We zorgen voor ambachtelijke koffie op de werkplaats, in de bouwkeet of in de kantine. Ook vindt u bij ons het ideale koffiezetapparaat voor op kantoor of in de horeca.

KOFFIEMACHINE VOOR IN DE KANTINE KOPEN

Een koffiemachine in de bouw of op de werkplaats moet van stevige kwaliteit zijn en moet snel een bakje koffie kunnen zetten. In ons assortiment vindt u verschillende opties die deze eigenschappen bezitten. Neem een kijkje bij onze espressomachines, fresh brew machines en instant machines. Veel koffieautomaten maken gebruik van een intuïtief touchscreen of knoppen, zodat u met 1 klik een keuze kunt maken. De koffievariant wordt dan direct voor u gezet. Voor werkplekken waar met veel man in 1 keer pauze wordt gehouden, raden we onze instant machines aan.

KOFFIEMACHINE VOOR IN DE KANTINE LEASEN

Bij Laresso is het ook mogelijk om een koffiezetapparaat voor in de kantine te leasen. In ons assortiment vindt u verschillende koffiemachines die beschikbaar zijn om te leasen, deze herkent u per machine aan de vermelding van een prijs per maand. Met onze handige lease calculator rekent u eenvoudig uw vaste maandbedrag uit. Het voordeel van leasen is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen, maar de kosten over een langere periode kunt spreiden.

KOFFIE VOOR ELK MOMENT

Kies voor het totaalpakket van Laresso en ontvang naast een professionele koffiemachine de allerlekkerste koffie. Onze koffiebonen zijn afkomstig van de beste koffieplantages van over de hele wereld. Hier in Nederland worden de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij onder handen genomen. Wekelijks worden de koffiebonen door onze brandmeester met zorg en passie gebrand. U ontvangt dus altijd de meest verse koffie. 

DUURZAME KOFFIE VOOR IN DE KANTINE

Laresso heeft een passie voor duurzaam ondernemen. We zijn altijd op zoek naar koffiebonen met de lekkerste smaak en het rijkste aroma, maar verliezen hierbij het welzijn van de boer en natuur niet uit het oog. Daarom is Laresso aangesloten bij The Rainforest Alliance en het UTZ, zo weten we zeker dat onze koffie op een eerlijke en duurzame manier tot stand komt.

HEEFT U ADVIES NODIG?

Onze verkopers vertellen u graag meer over onze koffiezetapparaten en de mogelijke opties. Neem contact op of kom langs in een van onze showrooms. Hier demonstreren we onze koffiezetapparaten en beleeft u de rijke smaak van Laresso koffie.

WIJ BIEDEN U:

SERVICE & ONDERHOUD

Zonder zorgen genieten van heerlijke kop koffie. U kunt rekenen op de service & onderhoud van Laresso met gratis telefonisch support. Onze professionele koffiemachines gaan ruim 7 jaar mee maar mocht u toch een probleem ondervinden, dan zijn onze deskundige monteurs binnen 4 uur aanwezig om uw machine te repareren. Zo kunt u zorgeloos genieten van onze heerlijke koffie..

HOOGWAARDIGE KOFFIEMACHINES

Hoogwaardige koffiemachines
U kunt bij ons een professionele koffiemachine kopen, huren of leasen. Bespreek de mogelijkheden met onze vertegenwoordigers om te bepalen wat voor u het voordeligste is.

vERSE KOFFIE UIT EIGEN BRANDERIJ

Altijd verse koffie, wij branden onze koffie nooit meer dan noodzakelijk zodat wij u altijd verse koffie kunnen leveren.

COMPLEET ASSORTIMENT

Naast het leveren van verse koffie leveren wij ook suiker, creamer, melktopping, cacaotopping koffiebekers, roerstaafjes en thee.

KOFFIEAUTOMATEN VOOR BEDRIJVEN

Laresso biedt verschillende professionele koffiezetapparaten voor bedrijven. We hebben zowel machines die ideaal zijn voor op kantoor als voor vakkundige barista’s in de horeca. Al onze koffiemachines zijn voorzien van intuïtieve touchscreens en serveren verschillende koffievarianten. Zo geeft u uw werknemers en klanten veelzijdige opties. De pistonmachine is net even anders. Deze speciale machine is met analoge knoppen haarfijn af te stellen en is dankzij een microprocessor gemakkelijk te programmeren, zodat u precies de gewenste koffiedosering kunt klaarmaken. Deze machine wordt voornamelijk in de horeca gebruikt. Koffiemachine

ESPRESSOMACHINES VOOR UW BEDRIJF

Espresso, het Italiaans erfgoed waar menig mens elke dag weer naar smacht. Onze espressomachines komen in verschillende maten en zijn allemaal volautomatisch en zeer veelzijdig. Zo kunt u naast een overheerlijke espresso een ambachtelijke kop koffie of wiener melange zetten. Al onze espressomachines bieden 10 verschillende koffievariaties aan.

FRESH BREW MACHINES VOOR UW BEDRIJF

Vers gebrouwen koffie op het werk is mogelijk met onze fresh brew machines. We bieden stijlvolle fresh brew machines aan, die prachtig staan in ieder bedrijf. Een ideaal koffiezetapparaat voor op de werkvloer waar men niet gestoord wil worden. Onze fresh brew machines maken gebruik van verse voorgemalen koffiebonen, zodat uw koffie geruisloos gezet kan worden. Met een overzichtelijk touchscreen kiest u verschillende koffievarianten.

INSTANT KOFFIEMACHINES VOOR UW BEDRIJF

Met een druk op de knop een heerlijk bakje koffie in een paar seconden. De instant koffiemachines zijn ideaal voor bedrijven met veel werknemers waar werknemers tegelijkertijd pauze nemen. Zij hoeven zo niet lang te wachten en kunnen toch genieten van een lekker kopje instantkoffie. Onze instant machines zijn er in verschillende maten en bieden een ruime keuze aan koffievarianten. Laat u vrijblijvend adviseren over welk type het best is voor uw bedrijf.

PISTON KOFFIEMACHINES VOOR IN DE HORECA

Onze piston koffiemachines zijn de crème de la crème onder de koffiezetapparaten. In de horeca maken barista’s met deze machine de allerlekkerste koffies. Een pistonmachine is een halfautomatische koffiemachine met een authentieke, Italiaanse uitstraling. Hij maakt gebruik van verse koffiebonen die in de machine worden vermalen. Dit geeft de barista veel meer controle over de koffie. Met deze machine maakt u het meest verse kopje koffie dat er is.

EERLIJKE, AMBACHTELIJKE KOFFIE

Bij Laresso geven we veel om de duurzaamheid van onze producten. Naast dat al onze koffieapparaten van duurzame materialen worden gemaakt, worden onze bonen op een eerlijke manier geboerd. Laresso heeft zowel het Rainforest Alliance-certificaat als het UTZ-certificaat. Hiermee beschermen we de natuur én de boeren. Lees meer over onze focus op duurzaamheid.

ALLEEN VOOR DE ECHTE KOFFIELIEFHEBBERS!

Producent van specialty high-end kwaliteitskoffies met directe levering uit eigen koffiebranderij. Proef zelf in onze showroom.