Koffiemachines

Het ideale koffiezetapparaat voor uw bedrijf

Espressomachines

Genieten van een heerlijk kopje Italiaanse Espresso

Fresh Brew machines

Handig voor bedrijven waar veel vergaderd wordt

Instant machines

Ideaal voor bedrijven waar ze tegelijk met pauze gaan

Pistonmachines

Voor locaties waar het vak barista steeds meer gewardeerd wordt

KOFFIEMACHINE KOPEN OF LEASEN

Laresso is de totaalleverancier van verse koffie, professionele koffiemachines en alles wat daarmee te maken heeft. 

Beantwoord dan de onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Het is gratis & vrijblijvend!! 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wij bieden u:

Service & onderhoud

Zonder zorgen genieten van heerlijke kop koffie. U kunt rekenen op de service & onderhoud van Laresso met gratis telefonisch support. Onze professionele koffiemachines gaan ruim 10 jaar mee maar mocht u toch een probleem ondervinden, dan zijn onze deskundige monteurs binnen 4 uur aanwezig om uw machine te repareren. Wanneer een reparatie te lang duurt ontvangt u tijdelijk een vervangende machine. Zo kunt u zorgeloos genieten van onze heerlijke koffie.

Hoogwaardige koffiemachines

U kunt bij ons een professionele koffiemachine kopen, huren of leasen. Bespreek de mogelijkheden met onze vertegenwoordigers om te bepalen wat voor u het voordeligste is.

Compleet assortiment

Naast het leveren van verse koffie leveren wij ook suiker, creamer, melktopping, cacaotopping koffiebekers, roerstaafjes en thee.

Verse koffie

Altijd verse koffie, wij branden onze koffie nooit meer dan noodzakelijk zodat wij u altijd verse koffie kunnen leveren.

Koffieautomaten voor bedrijven

Laresso biedt verschillende professionele koffiezetapparaten voor bedrijven. We hebben zowel machines die ideaal zijn voor op kantoor als voor vakkundige barista’s in de horeca. Al onze koffiemachines zijn voorzien van intuïtieve touchscreens en serveren verschillende koffievarianten. Zo geeft u uw werknemers en klanten veelzijdige opties. De pistonmachine is net even anders. Deze speciale machine is met analoge knoppen haarfijn af te stellen en is dankzij een microprocessor gemakkelijk te programmeren, zodat u precies de gewenste koffiedosering kunt klaarmaken. Deze machine wordt voornamelijk in de horeca gebruikt.

Espressomachines voor uw bedrijf

Espresso, het Italiaans erfgoed waar menig mens elke dag weer naar smacht. Onze espressomachines komen in verschillende maten en zijn allemaal volautomatisch en zeer veelzijdig. Zo kunt u naast een overheerlijke espresso een ambachtelijke kop koffie of wiener melange zetten. Al onze espressomachines bieden 10 verschillende koffievariaties aan.

Fresh brew machines voor uw bedrijf

Vers gebrouwen koffie op het werk is mogelijk met onze fresh brew machines. We bieden stijlvolle fresh brew machines aan, die prachtig staan in ieder bedrijf. Een ideaal koffiezetapparaat voor op de werkvloer waar men niet gestoord wil worden. Onze fresh brew machines maken gebruik van verse voorgemalen koffiebonen, zodat uw koffie geruisloos gezet kan worden. Met een overzichtelijk touchscreen kiest u verschillende koffievarianten.

Instant koffiemachines voor uw bedrijf

Met een druk op de knop een heerlijk bakje koffie in een paar seconden. De instant koffiemachines zijn ideaal voor bedrijven met veel werknemers waar werknemers tegelijkertijd pauze nemen. Zij hoeven zo niet lang te wachten en kunnen toch genieten van een lekker kopje instantkoffie. Onze instant machines zijn er in verschillende maten en bieden een ruime keuze aan koffievarianten. Laat u vrijblijvend adviseren over welk type het best is voor uw bedrijf.

Piston koffiemachines voor in de horeca

Onze piston koffiemachines zijn de crème de la crème onder de koffiezetapparaten. In de horeca maken barista’s met deze machine de allerlekkerste koffies. Een pistonmachine is een halfautomatische koffiemachine met een authentieke, Italiaanse uitstraling. Hij maakt gebruik van verse koffiebonen die in de machine worden vermalen. Dit geeft de barista veel meer controle over de koffie. Met deze machine maakt u het meest verse kopje koffie dat er is.

Eerlijke, ambachtelijke koffie

Bij Laresso geven we veel om de duurzaamheid van onze producten. Naast dat al onze koffieapparaten van duurzame materialen worden gemaakt, worden onze bonen op een eerlijke manier geboerd. Laresso heeft zowel het Rainforest Alliance-certificaat als het UTZ-certificaat. Hiermee beschermen we de natuur én de boeren. Lees meer over onze focus op duurzaamheid.

Vragen over onze koffiemachines? Neem contact op

We staan u graag te woord over ons ruime aanbod aan professionele koffiemachines voor bedrijven.
Heeft u vragen of suggesties of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel ons op 085 – 303 89 20.

Scroll naar top
preloader