Koffiemachine leasen

MAANDELIJKS EEN VAST LAAG BEDRAG

Heeft u advies nodig? Bel dan 085 – 303 89 20

Koffiemachine leasen: professionele machine met ambachtelijke koffie

Koffiemachine leasen voor uw bedrijf of horecazaak? De ideale oplossing voor bedrijven die niet in een keer een hoog bedrag willen investeren. U betaalt maandelijks een vast, laag bedrag, waardoor u meer ruimte overhoudt in uw liquiditeiten en werkkapitaal. Daarnaast profiteert u van de investeringsaftrek. Met onze handige lease calculator – die u bij onze producten vindt – rekent u eenvoudig uw maandbedrag uit. Onze professionele koffieautomaten zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor ze ontzettend lang meegaan. Dus op langere termijn bent u veel voordeliger uit wanneer u kiest voor een leasecontract. Combineer dit met onze ambachtelijke koffie en geniet van het totale Laresso pakket!

 • Betaal maandelijks een vast, laag bedrag
 • Ontvang een professionele koffiemachine
 • Geen zorgen over de koffie: alles is voor u geregeld
 • Lease al een koffiemachine vanaf € 45,- per maand!
 • Vraag vrijblijvend een lease offerte aan

Geen zorgen over de koffie: Puur genieten

Wanneer u ervoor kiest om een koffiemachine te leasen bij Laresso, ontvangt u het complete pakket:

Complete service van Laresso

Zonder zorgen genieten van een heerlijke kop koffie. Onze monteurs zorgen voor een altijd werkend apparaat. Krijg korting op uw complete service & onderhoud bij afname van zowel een machine als de Laresso koffie.

Hoogwaardige koffiezetapparaten

U kunt bij ons een professionele koffiemachine kopen, huren of leasen. Bespreek de mogelijkheden met onze vertegenwoordigers om te bepalen wat voor u het voordeligste is.

Compleet assortiment

Naast verse koffie leveren wij suiker, creamer, melktopping, cacaotopping koffiebekers, roerstaafjes en thee. Bij ons vindt u het complete assortiment om zelf heerlijke koffie te maken.

Heerlijke koffie

Wanneer u een machine leaset bij Laresso, zorgen wij voor de beste koffiebonen, zodat u van het lekkerste kopje koffie kunt genieten. De bonen branden we zelf in onze eigen koffiebranderij. Van light-, medium- tot dark roast. Altijd vers!

In 2 stappen je lease aanvragen

Bij Laresso willen we dat u zonder zorgen de lekkerste koffie kunt zetten voor uw gasten, klanten of collega’s. Een koffiezetapparaat leasen met de overheerlijke Laresso koffie is daarom de ideale keuze. Volg onderstaande stappenplan om eenvoudig een koffiezetapparaat te leasen. Het aanvragen van een leasemachine is geheel vrijblijvend!

Stap 1

 1. Kies uw ideale professionele koffiemachine. Let wel: onze leaseconstructie geldt alleen voor apparaten vanaf € 2500,-.
 2. Klik op de machine en kom terecht op de productpagina. Hier krijgt u de algemene informatie en ziet u de aanschafwaarde.
 3. Klik op de lease calculator en vul alle informatie in. Bent u een startende onderneming (minder dan 13 maanden actief), dan dient u een minimale aanbetaling van 15% te doen. Is uw onderneming langer dan 13 maanden actief, dan dient u een minimale aanbetaling van 10% te doen. De aanbetaling kunt u zelf verhogen. Dit heeft als voordeel dat uw maandelijkse leasebedrag lager is.
 4. Wanneer u alles heeft ingevuld, ziet u het totale leasebedrag per maand. Ook ziet u gelijk uw investeringsaftrek.
 5. Klik op “vraag een offerte aan”.

Stap 2

 1. Nadat u onze leasecalculator heeft ingevuld komt u bij het in te vullen contactformulier.
 2. Vul alle gegevens in die betrekking hebben op uw onderneming. Wanneer u uw KVK nummer invult, worden de bedrijfsgegevens direct ingeladen.
 3. Vul de contactgegevens in van u als contactpersoon.
 4. Upload de benodigde documenten voor een directe kredietbeoordeling.
 5. Klik op “aanvraag versturen”.

Offerte en leasecontract

Wanneer u deze twee stappen succesvol heeft ingevuld, ontvangt u direct van ons een digitale offerte die u digitaal kunt ondertekenen. Vervolgens ontvangt u het leasecontract die u digitaal dient te ondertekenen. Wanneer u beide heeft ondertekend en teruggestuurd maken we uw bestelling gereed en ontvangt u binnen twee weken uw Laresso pakket: een professioneel koffiezetapparaat en de lekkerste koffie van Nederland.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Een vertegenwoordiger helpt u met het gehele proces.
Binnen 10 minuten heeft u al een leaseaanvraag ingediend in twee stappen.

HEEFT U EEN VRAAG OVER KOFFIEMACHINE LEASEN? NEEM GERUST CONTACT OP

De voordelen van een koffiemachine leasen

Het leasen van een professionele koffiemachine ten opzichte van huren en kopen brengt zeer gunstige voordelen met zich mee:

 • Betaal maandelijks een vast, laag bedrag
 • Schrijf de geleasede koffiemachine af op uw balans
 • Maak gebruik van een professioneel koffiezetapparaat zonder hoge investering

Veelgestelde vragen over het leasen van een koffiezetapparaat

Werkt Laresso landelijk?

Laresso is zowel in Nederland als in België actief. Het maakt dus niet uit waar u gelegen bent, lease een koffiezetapparaat van Laresso en zet de lekkerste koppen koffie.

Kan ik beter een koffiemachine kopen of leasen?

Dit is geheel afhankelijk van uw situatie. Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de machine uw eigendom en komt hij op uw balans te staan, zodat u hierop kunt afschrijven. Bij een leasemachine is dit ook zo, alleen hoeft u geen grote investering in één keer te doen. U betaalt maandelijks een laag tarief, zodat u kapitaal overhoudt voor andere zaken. De investering wordt over een langere periode verspreid. Na het leasecontract kunt u ervoor kiezen om de machine over te nemen of juist een geheel nieuwe machine te nemen.

Wat als mijn geleasede koffiezetapparaat het niet meer doet?

Als uw machine kuren heeft, komen onze deskundige monteurs zo snel mogelijk bij u langs om de machine te repareren. In de meeste gevallen staat er binnen 4 uur een monteur bij u op de stoep. Is de machine niet snel te repareren? Dan krijgt u vrijblijvend een vervangende machine zodat u tóch koffie kunt zetten.

Wat voor soort koffiezetapparaten kan ik leasen?

Bij Laresso kunt u professionele espressomachines, pistonmachines (voor in de horeca), en freshbrew machines leasen.

Wat is de levertijd van een koffiezetapparaat?

Binnen 1 á 2 weken heeft u een professioneel koffiezetapparaat in huis dat wij voor u komen plaatsen en afstellen.

Heeft u een vraag over koffiemachine leasen? Neem gerust contact op

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.

Scroll naar top
preloader