KOFFIEMACHINE LEASEN

MAANDELIJKS EEN VAST LAAG BEDRAG

Heeft u advies nodig? Bel dan 085 – 303 89 20

 

Koffiemachine leasen: professionele machine met ambachtelijke koffie

Koffiemachine leasen voor uw bedrijf of horecazaak? Bij ons heet dat ”betalen in termijnen”. De ideale oplossing voor bedrijven die niet in een keer een hoog bedrag willen investeren. U betaalt het btw bedrag vooraf, daarna betaalt u maandelijks een vast, laag bedrag, waardoor u meer ruimte overhoudt in uw liquiditeiten en werkkapitaal. Daarnaast schrijft u de geleasede koffiemachine af op uw balans. Onze professionele koffieautomaten zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor ze ontzettend lang meegaan. Dus op langere termijn bent u veel voordeliger uit. Combineer dit met onze ambachtelijke koffie en geniet van het totale Laresso pakket!

 • Zorgeloos afbetalen binnen 12 tot 60 maanden
 • Betaal maandelijks een vast, laag bedrag
 • Ontvang een professionele koffiemachine
 • Geen zorgen over de koffie: alles is voor u geregeld
 • Vraag vrijblijvend een lease offerte aan


Bekijk assortiment

Espressomachine leasen

Geen zorgen over de koffie: Puur genieten

Wanneer u ervoor kiest om een koffiemachine te leasen bij Laresso, ontvangt u het complete pakket:

Complete service van Laresso

Zonder zorgen genieten van een heerlijke kop koffie. Onze monteurs zorgen voor een altijd werkend apparaat. Krijg korting op uw complete service & onderhoud bij afname van zowel een machine als de Laresso koffie.

Hoogwaardige koffiezetapparaten

U kunt bij ons een professionele koffiemachine kopen, huren of leasen. Bespreek de mogelijkheden met onze vertegenwoordigers om te bepalen wat voor u het voordeligste is.

Compleet assortiment

Naast verse koffie leveren wij suiker, creamer, melktopping, cacaotopping koffiebekers, roerstaafjes en thee. Bij ons vindt u het complete assortiment om zelf heerlijke koffie te maken.

Heerlijke koffie

Wanneer u een machine leaset bij Laresso, zorgen wij voor de beste koffiebonen, zodat u van het lekkerste kopje koffie kunt genieten. De bonen branden we zelf in onze eigen koffiebranderij. Van light-, medium- tot dark roast. Altijd vers!

In 2 stappen je lease aanvragen

Bij Laresso willen we dat u zonder zorgen de lekkerste koffie kunt zetten voor uw gasten, klanten of collega’s. Een koffiezetapparaat leasen met de overheerlijke Laresso koffie is daarom de ideale keuze. Volg onderstaande stappenplan om eenvoudig een koffiezetapparaat te leasen. Het aanvragen van een leasemachine is geheel vrijblijvend!

Stap 1

 1. Kies uw ideale professionele koffiemachine.
 2. Klik op de machine en kom terecht op de productpagina. Hier krijgt u de algemene informatie en ziet u de aanschafwaarde.
 3. Klik op “vraag een offerte aan” en vul alle informatie in. Vermeld ook uw Kvk nummer voor een snelle afhandeling.
 4. Wanneer u alles heeft ingevuld, klikt u op ”verzenden”.

Stap 2

 1. Na een kredietbeoordeling krijgt u de contractdocumentatie in uw mailbox.
 2. Print de contractdocumentatie en scan deze na ondertekening in. De contractdocumentatie moet worden ingevuld en ondertekend met een handtekening welke overeenkomt met de handtekening op het legitimatiebewijs.
 3. Tot slot upload de benodigde documenten voor een directe kredietbeoordeling. (een geldig legitimatie bewijs, voor-/achter zijde en kopie van uw bankpas.


Bekijk koffiemachines

WMF 1500 S+ met koeling

Offerte en leasecontract

Wanneer u de contractdocumentatie heeft ondertekend en teruggestuurd maken we uw bestelling gereed en ontvangt u binnen twee weken uw Laresso pakket: een professioneel koffiezetapparaat en de lekkerste koffie van Nederland.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Een vertegenwoordiger helpt u met het gehele proces.
Binnen 10 minuten heeft u al een leaseaanvraag ingediend in twee stappen.

HEEFT U EEN VRAAG OVER KOFFIEMACHINE LEASEN? NEEM GERUST CONTACT OP

 

De voordelen van een koffiemachine leasen

Het leasen van een professionele koffiemachine ten opzichte van huren en kopen brengt zeer gunstige voordelen met zich mee:

 • Betaal maandelijks een vast, laag bedrag
 • Schrijf de geleasede koffiemachine af op uw balans
 • Maak gebruik van een professioneel koffiezetapparaat zonder hoge investering


Bekijk assortiment

Veelgestelde vragen over het leasen van een koffiezetapparaat

Werkt Laresso landelijk?

Laresso is zowel in Nederland als in België actief. Het maakt dus niet uit waar u gelegen bent, lease een koffiezetapparaat van Laresso en zet de lekkerste koppen koffie.

Kan ik beter een koffiemachine kopen of leasen?

Dit is geheel afhankelijk van uw situatie. Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de machine uw eigendom en komt hij op uw balans te staan, zodat u hierop kunt afschrijven. Bij een leasemachine is dit ook zo, alleen hoeft u geen grote investering in één keer te doen. U betaalt maandelijks een laag tarief, zodat u kapitaal overhoudt voor andere zaken. De investering wordt over een langere periode verspreid. Met kopen bent u voordeliger uit dan leasen omdat u dan geen documentatiekosten hoeft te betalen.

Wat als mijn geleasede koffiezetapparaat het niet meer doet?

Als uw machine kuren heeft, komen onze deskundige monteurs zo snel mogelijk bij u langs om de machine te repareren. In de meeste gevallen staat er binnen 4 uur een monteur bij u op de stoep. Is de machine niet snel te repareren? Dan krijgt u vrijblijvend een vervangende machine zodat u tóch koffie kunt zetten.

Wat voor soort koffiezetapparaten kan ik leasen?

Bij Laresso kunt u professionele espressomachines, pistonmachines (voor in de horeca), freshbrew machines en instant machines leasen. Daarnaast is het ook mogelijk om de accessoires mee te leasen.

Wat is de levertijd van een koffiezetapparaat?

Binnen 1 á 2 weken heeft u een professioneel koffiezetapparaat in huis dat wij voor u komen plaatsen en afstellen.

 

 

Heeft u een vraag over koffiemachine leasen? Neem gerust contact op

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.