Pistonmachines

Bent u op zoek naar een pistonmachine? Met deze halfautomatische koffiemachines schenkt u een koffie van hoge kwaliteit voor uw gasten!

Onze adviseurs staan u graag te woord met advies over de beste pistonmachine voor uw situatie.

Leasen vanaf €59,- per maand

Toont alle 9 resultaten

Wat is een pistonmachine?

Een pistonmachine is een halfautomatische koffiemachine. Dit is anders dan bij een volautomatische espressomachine. Bij een volautomaat drukt u op een knop en uw koffie wordt bereid. Een pistonmachine heeft vaak een authentieke Italiaanse uitstraling, zodat u zichzelf kunt weiden in de wereld van een echte Italiaanse barista. Bij het gebruik van een halfautomatische espressomachine heeft de barista veel controle over het maken van de koffie. Voor diegene die wat meer moeite willen doen voor zijn of haar espresso is een pistonmachine de beste keus. 

Gaggia La Reale

Koop een pistonmachine voor op uw werk of voor bij u thuis

Een pistonmachine wordt vooral gebruikt in de horeca, omdat je er kwalitatief goede koffie mee kunt maken. Bij deze machine worden de bonen namelijk vers gemalen, en daardoor ontstaat er een hele smakelijke koffie. Wij van Laresso hebben dan ook als doel om voor u de passievolle Italiaanse smaakbeleving te creëren. Dit kunnen wij voor uw pistonmachine op uw werk of thuis doen. Bij Laresso bieden we verschillende type machines aan van verschillende fabrikanten en merken. Dit betekent dat u een overwogen keuze kunt maken van welke grootte, prijs en merk het beste bij u past. Wilt u ook een pistonmachine aanschaffen voor op uw werk of voor bij u thuis? Bekijk dan het aanbod op onze website!

Gebruik Laresso bonen in uw pistonmachine

In een pistonmachine worden verse bonen gebruikt. Om de smaak van uw koffie optimaal te houden, is het gebruikelijk om een goede kwaliteit bonen te gebruiken. Zo kunt u kiezen voor de koffiebonen van Laresso. Onze koffiebonen zijn afkomstig van plantages over de hele wereld. Deze bonen zijn allemaal goedgekeurd door het UTZ en Rainforest Alliance. Deze keurmerken geven ons het inzicht in waar onze bonen precies vandaan komen. Vervolgens zorgen wij er wekelijks voor dat onze koffiebonen vers gebrand worden. Wij branden nooit meer bonen dan noodzakelijk, zodat we niets weg hoeven te gooien. Wilt u nog koffiebonen aanschaffen voor in uw pistonmachine? Doe dit dan bij Laresso!

Topservice voor uw pistonmachine

Het team van Laresso bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers. Wij vinden dat bij de beste koffiemachine de beste ingrediënten horen, net als topservice en preventief onderhoud. Daarom staat onze klantenservice iedere werkdag voor u klaar om iets te regelen via de telefoon. Daarnaast staan ook onze servicemonteurs elke werkdag voor u klaar. Een goed onderhouden koffiemachine gaat namelijk vele malen langer mee. Dit betekent dat u er nog langer van kunt genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat uw koffiemachine altijd in topconditie blijft. Wilt u bij ons uw pistonmachine aanschaffen en profiteren van topservice? Lees dan verder.

Futurmat sensius gold

Bekijk het aanbod op onze website

Op onze website kunt u zoeken naar uw perfecte professionele koffiemachine. Onder de pistonmachines kunt u alle machines vinden die wij aanbieden in het assortiment. Ze verschillen allemaal van prijs, grootte en wat ze precies kunnen. Via onze website kunt u eenvoudig vergelijken welke pistonmachine voor u het meest geschikt is. Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan zien wij uw bestelling graag verschijnen!

Offerte aanvragen

Samen bespreken we welke koffiemachine het best aansluit op uw wensen. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wij bieden u:

Service & onderhoud

5 jaar lang service & onderhoud na levering. Gratis telefonische support en binnen 4 uur een monteur aanwezig zodat u zorgeloos kunt genieten van onze heerlijke koffie.

Hoogwaardige koffiemachines

U kunt bij ons een professionele koffiemachine kopen of huren. Bespreek de mogelijkheden met onze vertegenwoordigers.

Compleet assortiment

Naast het leveren van verse koffie leveren wij ook suiker, creamer, melktopping, cacaotopping koffiebekers, roerstaafjes en thee.

Verse koffie

Altijd verse koffie, wij branden onze koffie nooit meer dan noodzakelijk zodat wij u altijd verse koffie kunnen leveren.
preloader