Pistonmachines

Bent u op zoek naar een pistonmachine? Met deze halfautomatische koffiemachines schenkt u een koffie van hoge kwaliteit voor uw gasten!

Onze adviseurs staan u graag te woord met advies over de beste pistonmachine voor uw situatie.

Toont alle 11 resultaten

Wat is een pistonmachine?

Een pistonmachine is een halfautomatische koffiemachine. Dit is anders dan bij een volautomatische espressomachine. Bij een volautomaat drukt u op een knop en uw koffie wordt bereid. Een pistonmachine heeft vaak een authentieke Italiaanse uitstraling, zodat u zichzelf kunt weiden in de wereld van een echte Italiaanse barista. Bij het gebruik van een halfautomatische espressomachine heeft de barista veel controle over het maken van de koffie. Voor diegene die wat meer moeite willen doen voor zijn of haar espresso is een pistonmachine de beste keus. 

Offerte aanvragen

Samen bespreken we welke koffiemachine het best aansluit op uw wensen. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wij bieden u:

Service & onderhoud

5 jaar lang service & onderhoud na levering. Gratis telefonische support en binnen 4 uur een monteur aanwezig zodat u zorgeloos kunt genieten van onze heerlijke koffie.

Hoogwaardige koffiemachines

U kunt bij ons een professionele koffiemachine kopen of huren. Bespreek de mogelijkheden met onze vertegenwoordigers.

Compleet assortiment

Naast het leveren van verse koffie leveren wij ook suiker, creamer, melktopping, cacaotopping koffiebekers, roerstaafjes en thee.

Verse koffie

Altijd verse koffie, wij branden onze koffie nooit meer dan noodzakelijk zodat wij u altijd verse koffie kunnen leveren.
Scroll naar top
preloader