Veelgestelde vragen zakelijk

Werken jullie landelijk?

Wij werken zowel in Nederland als in België

Wat is de levertijd van een koffiemachine?

De koffiemachine wordt binnen één week geleverd.

Wat voor soort koffiemachine leveren jullie?

Wij leveren alleen koffiemachines waar verse koffiebonen in gaan.

Zijn alle soorten koffiebonen geschikt voor jullie koffiemachines?

Robusta bonen (vaak zijn deze bonen goedkoper in aanschaf) hebben een vettig laagje aan de buitenkant. Dit heeft een nadelig effect op de werking van het binnenwerk van jouw volautomaat. Bij goedkopere bonen is de kans groter dat je steentjes tussen  de koffiebonen vindt. Onze koffiebonen zijn goed gefilterd, je zult geen steentjes in vinden die je maalschijven kunnen aantasten. Daarnast zit er een verschil tussen onze bonen en die van een supermarkt. Onze koffiebonen zijn knapperig en makkelijk te malen waardoor je geen verstoppingen krijgt. Gratis service & onderhoud op onze koffiemachines geldt alleen als de klant onze producten gebruikt.

Hoe maak ik een zakelijk Mijn Laresso account aan?

Accordion Content

Wanneer worden verzendkosten in rekening gebracht?

Bij een bestelling van minder dan € 50,- rekenen wij € 7,50 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 50,- berekenen wij geen verzendkosten.

Een koffiemachine kopen of huren?

Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de koffiemachine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan en schrijft u op af. Wanneer u een koffiemachine gaat huren, dan hoeft u niet in één keer een bedrag te investeren. Wij doen de investering voor u. Indien u een machine koopt en u blijft een klant van Laresso met koffie en toebehoren dan heeft u 5 jaar lang gratis & service en onderhoud.

Veelgestelde vragen consument

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen door DHL bezorgd.

Leveren jullie ook in België?

Ja wij leveren ook in België.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelling van minder dan € 50,- rekenen wij € 7,50 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 50,- berekenen wij geen verzendkosten.

Is het betalen met IDEAL veilig?

Ideal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. Toegang tot internetbankieren van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal. Met iDEAL betaal je veilig en gemakkelijk je online aankopen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank, met de specifieke beveiligingsmethodes van de bank. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. iDEAL lijkt daarmee op een pin-betaling.

Retourneren

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. 

Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Privacy beleid

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Laresso besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Laresso aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.

Heeft u een vraag? Stuur een E-mail of bel 085 - 303 89 20

Vragen, suggesties of vrijblijvende offerte? Vul het formulier in en wij zullen spoedig mogelijk reageren.