Veelgestelde vragen zakelijk

Werken jullie landelijk?

Wij werken zowel in Nederland als in België

Wat is de levertijd van een koffiemachine?

De koffiemachine wordt binnen één a twee weken geleverd.

Wat voor soort koffiemachine leveren jullie?

Wij leveren  koffiemachines waar verse koffiebonen, gemalen koffie en vriesdroog koffie in gaan.

Zijn alle soorten koffiebonen geschikt voor jullie koffiemachines?

Robusta bonen (vaak zijn deze bonen goedkoper in aanschaf) hebben een vettig laagje aan de buitenkant. Dit heeft een nadelig effect op de werking van het binnenwerk van jouw volautomaat. Bij goedkopere bonen is de kans groter dat je steentjes tussen  de koffiebonen vindt. Onze koffiebonen zijn goed gefilterd, je zult geen steentjes in vinden die je maalschijven kunnen aantasten. Daarnast zit er een verschil tussen onze bonen en die van een supermarkt. Onze koffiebonen zijn knapperig en makkelijk te malen waardoor je geen verstoppingen krijgt. Gratis service & onderhoud op onze koffiemachines geldt alleen als de klant onze producten gebruikt.

Hoe maak ik een zakelijk Mijn Laresso account aan?

Ga naar https://www.laresso.nl/zakelijke-klant-worden/

en vul het formulier in, of bel 085-303 89 20

Wanneer worden verzendkosten in rekening gebracht?

Bij een bestelling van minder dan € 100,- rekenen wij verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 100,- berekenen wij geen verzendkosten.

Een koffiemachine kopen of huren?

Wanneer u een koffiemachine koopt, dan is de koffiemachine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan en schrijft u op af. Wanneer u een koffiemachine gaat huren, dan hoeft u niet in één keer een bedrag te investeren. Wij doen de investering voor u.

Heeft u een vraag? Stuur een e-mail of bel

Vragen, suggesties of een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.

Koffiemachine leasen?

Nu tijdelijk voor €30,- per maand | Op=Op

Vul het onderstaande formulier in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is gratis & vrijblijvend.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

preloader