OVER ONS

MET LIEFDE GEBRANDE KOFFIE VOOR DE KOFFIELIEFHEBBERS!

EERLIJK, LEKKER EN BETROUWBAAR!

LARESSO® is een leverancier van koffiemachines en vers gebrande koffie voor de zakelijke markt. LARESSO® ontzorgt door installatie en onderhoud van een breed assortiment van koffiemachines en levert vers gebrande verantwoorde koffie, thee en toebehoren. Eerlijk, lekker en betrouwbaar.

Missie: Het is onze missie om bedrijven, instanties, medewerkers en medemensen te ontzorgen met (h)eerlijke koffieoplossingen in Nederland en daarbuiten. Onze klanten ontvangen een smaakbeleving in de horeca, op kantoor of op de werkplek tegen een redelijke prijs en tegen een uitmuntende service.

Visie: Het toegankelijk maken van een verse koffiebeleving door massa in maatwerk.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers, die met als doel de passievolle Italiaanse koffiebeleving te creëren. Onze servicemonteurs staan elke werkdag voor je paraat. Iets regelen via de telefoon of direct met een medewerker van onze klantenservice spreken? Neem dan direct contact, want ook zij staan elke werkdag klaar voor je.

LARESSO® zet alles op alles voor de optimale koffievoorziening waarbij een tevreden klant centraal staat.  Daarnaast is LARESSO® erkend dealer voor apparatuur van diverse merken en fabrikanten. Het assortiment koffiemachines is met de grootste zorg samengesteld. Bij hoogwaardige koffiemachines horen de beste ingrediënten, topservice en preventief onderhoud. Een goed onderhouden koffiemachine gaat langer mee en u kunt er langer van genieten. Daarom houden wij uw koffiemachine altijd in topconditie.

De koffiebonen van LARESSO® worden vers gebrand en direct geleverd uit eigen branderij. Dus nooit meer gebrand dan noodzakelijk! LARESSO® verkoopt enkel koffiebonen waarvan de herkomst bekend is. We weten onder meer op welke hoogte de plantages liggen, onder welke omstandigheden de bonen groeiden en wanneer ze geoogst zijn. Zo kunnen we niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook dat de verse koffie gekweekt is met respect voor mens en natuur.

Koffiesoorten van LARESSO® zijn alleen voor koffieliefhebbers…