Over ons

Geen zorgen, puur genieten van je koffie!

LARESSO® is de unieke en onderscheidende formule op het gebied van de verkoop en levering van vers gebrande koffiebonen, koffie, thee, koffiemachines, gerelateerde machines en producten.

De missie van LARESSO® is om klanten in de B2B sfeer van koffie te voorzien die vers is bereid in een hoogwaardige koffiemachine, zodat de klant een smaakbeleving ontvangt in de horeca, op kantoor of op de werkplek tegen een redelijke prijs en tegen een uitmuntende service.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers, die met als doel de passievolle Italiaanse koffiebeleving te creëren. Onze servicemonteurs staan elke werkdag voor je paraat. Iets regelen via de telefoon of direct met een medewerker van onze klantenservice spreken? Neem dan direct contact, want ook zij staan elke werkdag klaar voor je.

LARESSO® zet alles op alles voor de optimale koffievoorziening waarbij een tevreden klant centraal staat.  Daarnaast is LARESSO® erkend dealer voor apparatuur van diverse merken en fabrikanten. Het assortiment koffiemachines is met de grootste zorg samengesteld. Bij hoogwaardige koffiemachines horen de beste ingrediënten, topservice en preventief onderhoud. Een goed onderhouden koffiemachine gaat langer mee en u kunt er langer van genieten. Daarom houden wij uw koffiemachine altijd in topconditie.

Onze koffiebonen zijn goedgekeurd door UTZ en  Rainfores Alliance. Dankzij deze keurmerken weten we precies waar onze koffie vandaan komt. De koffiebonen van LARESSO® worden wekelijks vers gebrand. Dus nooit meer dan noodzakelijk! LARESSO® melanges zijn alleen voor koffieliefhebbers…

Koffiemachine leasen?

Nu tijdelijk voor €30,- per maand | Op=Op

Vul het onderstaande formulier in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is gratis & vrijblijvend.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

preloader