Gaggia Milano La Reale

GAGGIA MILANO LA REALE

 

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Showroomafspraak maken ⇒

Download brochure

Beschrijving

Dit top model van Gaggia Milano vertegenwoordigt de behoeftes van een moderne barista. Het sprekende “designed by light” design van de La Reale is een eye catcher in elke horeca gelegenheid. De machine heeft subtiele led-profielen en achtergrond verlichting. De Gaggia Milano La Reale is niet voor niets de winnaar van de Good Design Award.

De Gaggia Milano La Reale zit boordevol moderne technologie en behoort tot de absolute top. Elke groep is uitgerust met een 3.5 inch touchscreen om elke groep afzonder van elkaar te beheren.  Tevens kunt u de hoeveelheid, voor infusie, optionele Dynamic Flow Control en energie bespaarmodus per groep instellen. Om snel te kunnen werken heeft de La Reale naast het touchscreen drie programmeerbare druk knoppen.

Multiboiler systeem

Door het multiboiler systeem kunt u de temperatuur per groep regelen en wordt consistentie gewaarborgd. De La Reale heeft separate warmte wisselaars voor vers heet water. Door dit slimme systeem trekt u niet de boiler(s) leeg tijdens de afname van heet water en is de temperatuur t.b.v. thee instelbaar. Dit systeem verhoogd de capaciteit van de machine aanzienlijk. De machine is uitgerust met een cool touch stoompijpen wat extra veiligheid biedt voor u en uw personeel.

De Gaggia Milano La Reale is optioneel verkrijgbaar met Dynamic Flow Control. Met minimale inspanning bereikt u het maximaal resultaat. Met de Dynamic Flow Control kunt u aan de hand van profielen de optimale extractie en beleving serveren.

 

2 groepen

2 groepen

380 volt / 8500 watt

boilerinhoud 2 x 0.8, 11

Breedte: 88,3 cm

Hoogte: 55,6 cm

Diepte: 70,2 cm

98 kg

Multi boiler

2 stoompijpjes

1 kokend wateruitloop

Cool touch stoompijpen

 

3 groepen

380 volt / 9900 watt

boilerinhoud 2 x 0.8, 14

Breedte: 113 cm

Hoogte: 55,6 cm

Diepte: 70,2 cm

120 kg

Multi boiler

2 stoompijpjes

1 kokend wateruitloop

Cool touch stoompijpen

 

Extra informatie

aantal groeps

,

gemiddeld koffieverbruik

, ,

soort machine

fabrikant

Andere suggesties…