Beste koffiemachine


OFFERTE AANVRAGEN

Beste koffiemachine

Genieten van het lekkerste kopje koffie in de werkplaats, bouwkeet of sportkantine!

De beste koffiemachines vindt u bij Laresso

Laresso staat voor u klaar om u te voorzien van de optimale koffievoorziening, waarbij een tevreden klant centraal staat. Dit doen wij door het aanbieden van de beste koffiemachines. Op onze website kunt u een bewuste keuze maken voor de koffiemachine die het beste bij u past. Wij bieden alleen professionele koffiemachines aan, dus bij aanschaf weet u zeker dat u voor een lange tijd kunt genieten van kwalitatief goede koffie. Onze koffiemachines zijn geschikt voor op het werk of bij u thuis. Bent u op zoek naar de beste koffiemachine? Bekijk dan het aanbod op onze website!

Krijg een passievolle Italiaanse koffiebeleving met de beste koffiemachine

Ons doel is om voor u de passievolle Italiaanse koffiebeleving te creëren. Daarom hebben wij een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste koffiemachines op onze website waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende espressomachines, fresh brew machines, instant machines of maar ook verschillende versies van een pistonmachine. Hierbinnen kunt u kiezen voor het model dat u het meeste aanspreekt. Bij een hoogwaardige koffiemachine horen natuurlijk ook de beste ingrediënten, topservice en preventief onderhoud. Ook dit kunt u vinden bij Laresso. Kijk dus vooral eens rond op onze website.


Bekijk koffiemachines

Beste koffiemachine

ESPRESSOMACHINES

Een espressomachine is de beste optie wanneer je gebruik maakt van verse koffiebonen. De perfecte espresso voor de echte espresso liefhebber.

FRESH BREW MACHINES

Een heerlijke kop koffie van vers gemalen koffiebonen zonder een papieren filter? Hierdoor heb je minder afval en de koffiemachine is eenvoudig te reinigen.

INSTANT MACHINES

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk? Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant machine ideaal voor korte pauzes.

Ascaso Barista Pro 2 grp

Maak jouw koffiemachine compleet met koffiebonen van Laresso

Wanneer je de beste koffiemachine hebt aangeschaft, kunnen de beste koffiebonen natuurlijk niet ontbreken. Koffiebonen doen namelijk veel voor de smaak van uw koffie. Onze koffiebonen zijn goedgekeurd door UTZ en Rainforest Alliance. Dankzij deze keurmerken weten wij en ook u precies waar onze koffie vandaan komt. Laresso brandt haar koffiebonen wekelijks vers. Zo weten we zeker dat we niet te veel bonen branden en dus niets hoeven weg te gooien. Met uw koffiebonen kunt u alle soorten koffie maken: espresso, koffie, cappuccino, café au lait, café latte, of latte macchiato. Laresso melanges zijn er alleen voor de echte koffieliefhebbers. Bent u zo’n koffieliefhebber? Lees dan verder!


Bekijk assortiment

Koop de beste koffiemachines via onze website

De beste koffiemachines koopt u via onze website. Ons team staat te allen tijde voor u klaar om uw verder te helpen. Wij bestaan uit enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers, die u altijd kunnen helpen met vragen over de aanschaf van uw koffiemachine of over het onderhoud van uw huidige koffiemachine. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar. Wanneer u onderhoud nodig heeft, staan onze servicemedewerkers ook iedere werkdag voor u klaar. Een goed onderhouden koffiemachine gaat langer mee, en dat betekent dat u nog langer van de beste koffie kunt genieten. Wij vinden dat een topservice erbij hoort, en daarom helpen wij u graag verder. Heeft u onze hulp nodig? Wij horen graag van u!

Een koffiemachine voor in de kantine kopen of leasen

Laresso biedt u het complete pakket om de lekkerste koffie te zetten. Van professionele koffiemachines en verse koffie tot service en onderhoud. Koop of lease voordelig.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. We adviseren u graag over onze koffiemachines en het totaalpakket van Laresso.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Laresso klanten genieten van:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Neem zowel een machine als koffie af en profiteer van extra korting.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Laresso zakelijke klanten ontvangen service & onderhoud gedurende de serviceovereenkomst. Binnen 4 uur een monteur aanwezig en een vervangende machine als u te lang geen koffie kunt zetten.

PROFESSIONELE KOFFIEMACHINES

Hoogwaardige koffiezetapparaten die niet alleen koffie, maar ook espresso, cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk en meer kunnen zetten.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Kies voor de koffie van Laresso en geniet van een puur en ambachtelijk kopje koffie. We kopen groene koffiebonen in en branden ze zelf. U heeft dus altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In ons assortiment vindt u verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

  • Ambachtsweg 24 – 1851MW Heiloo
  • 085 – 303 89 20
  • info@laresso.nl
  • NL002111898B44
  • KVK 61575704
  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur

Informatie aanvragen over horeca koffiemachines

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.