Koffiemachine kopen

De beste koffiemachines voor op het werk

Heeft u advies nodig? Bel dan 085 – 303 89 20

Koffiemachine kopen

Laresso biedt altijd een passende zakelijke oplossing voor bedrijven. Bij ons heeft u keuze uit professionele koffiemachines in veel soorten en maten. Sommige mensen willen liever de koffiemachine in eigen beheer. Dan is het kopen van de koffiemachine voor u wellicht de beste optie. U bent vrij in uw keuze voor koffie, benodigdheden en onderhoud wanneer u de koffiemachine koopt.  Daarnaast is de koffiemachine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan en schrijft u op af.
Wij adviseren u om een waterfilter tussen de vaste wateraansluiting en de koffiemachine te plaatsen om de kalkafzetting in belangrijke machineonderdelen te voorkomen. Zo beschermt u uw koffiemachine en de koffie zal lekkerder smaken.

Vragen over Koffiemachine kopen? Neem contact op

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.

onze trotse klanten

''Wij zijn zeer tevreden over de service van Laresso. Altijd verse koffie en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader...
Tim van Cleef
Accountantskantoor Van Cleef
"Wij zijn erg blij met Laresso door de goede smaak van de koffie, de persoonlijke service en de voordelen van de koffiemachines.!"
Melih
Ristorante Papi
"Onlangs zijn wij klant geworden bij Laresso. Gastvriendelijke service, mooie machine en heerlijke koffie!! Zeker een overweging waard."
Sabine Meijwaard - de Kok
Flexurance Professionals

Koffiemachine leasen?

Nu tijdelijk voor €30,- per maand | Op=Op

Vul het onderstaande formulier in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is gratis & vrijblijvend.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

preloader