Koffiemachine huren

Gratis & vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u advies nodig? Bel dan 085 – 303 89 20

Koffiemachine huren zakelijk

Professionele koffiemachine huren voor uw bedrijf? Dat is zeker mogelijk bij Laresso. Alleen om een koffiemachine te kunnen huren  is het van belang dat uw onderneming minimaal 3 jaar bestaat en u geen BKR registratie heeft. Bij huren betaalt u een vast bedrag per maand, deze wordt per kwartaal  automatisch afgeschreven van uw rekening. De kosten voor het service & onderhoud, onderdelen en waterfilter zijn inbegrepen in de huurprijs. De koffiemachine blijft eigendom van Laresso.

Wij hanteren een looptijd van 60 maanden voor onze koffiemachines. Jaarlijks kijken we of de afgesproken hoeveelheid koffie is afgenomen. Per machine verschilt de af te nemen hoeveelheid koffie. Na de looptijd kunt u kiezen voor een nieuwe koffiemachine of u kunt de machine overnemen voor een aantrekkelijke bedrag. Huren van een professionele koffiemachine is ideaal voor de ondernemer die zijn klanten de beste koffie wil laten genieten maar niet vast wilt zitten aan een grote investering en onzekere restwaarde.

Heeft u een vraag over koffiemachine huren? Neem gerust contact op

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.

preloader