Service & onderhoud

Geen zorgen, puur genieten van je koffie!

Heeft u een storing? Bel dan 085 – 303 89 20

De bovenstaande service en dienstverlening kunt u verwachten bij een servicecontract. Voor een servicecontract betaalt u een vast bedrag per jaar, de prijs is afhankelijk van het soort en aantal koffiemachines dat u in contract wilt stellen. Een servicecontract is niet verplicht. U kunt een reparatie of onderhoud ook uit laten voeren zonder dat u hiervoor een contract hoeft af te sluiten. In dat geval betaalt u per bezoek voorrijkosten, arbeidsloon en eventuele onderdelen.

Bij een dringende technische vraag of technisch probleem, kunt u gebruik maken van onze telefonische helpdesk. De telefonische helpdesk is te bereiken op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Helpdesk 085 - 303 89 20

bedrijfsauto

Vragen over service & onderhoud? Neem contact op

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.

onze trotse klanten

''Wij zijn zeer tevreden over de service van Laresso. Altijd verse koffie en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader...
Tim van Cleef
Accountantskantoor Van Cleef
"Wij zijn erg blij met Laresso door de goede smaak van de koffie, de persoonlijke service en de voordelen van de koffiemachines.!"
Melih
Ristorante Papi
"Onlangs zijn wij klant geworden bij Laresso. Gastvriendelijke service, mooie machine en heerlijke koffie!! Zeker een overweging waard."
Sabine Meijwaard - de Kok
Flexurance Professionals

Koffiemachine leasen?

Nu tijdelijk voor €30,- per maand | Op=Op

Vul het onderstaande formulier in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is gratis & vrijblijvend.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

preloader