Een koffiemachine kopen of huren?

Gratis & vrijblijvende proefplaatsing?

Heeft u advies nodig? Bel dan 085 – 303 89 20

Kopen

Sommige mensen willen liever de koffiemachine in eigen beheer. Dan is het kopen van de koffiemachine voor u wellicht de beste optie. U bent vrij in uw keuze voor koffie, benodigdheden en onderhoud wanneer u de koffiemachine koopt. U krijgt alleen 5 jaar gratis service & onderhoud wanneer u uitsluitend producten van Laresso afneemt. Daarnaast is de koffiemachine uw eigendom en komt deze op uw balans te staan en schrijft u op af.
Wij adviseren u om een waterfilter tussen de vaste wateraansluiting en de koffiemachine te plaatsen om de kalkafzetting in belangrijke machineonderdelen te voorkomen. Zo beschermt u uw koffiemachine en de koffie zal lekkerder smaken.

Huren

Om een machine te kunnen huren  is het van belang dat uw onderneming minimaal 1 jaar bestaat en u geen BKR registratie heeft. Bij huren betaalt u een vast bedrag per maand, deze wordt per kwartaal  automatisch afgeschreven van uw rekening. De koffiemachine blijft eigendom van Laresso. Wij hanteren een looptijd van 60 maanden voor onze koffiemachines. Na de looptijd kunt u kiezen voor een nieuwe koffiemachine of u kunt de machine overnemen voor een aantrekkelijke bedrag. Bij plaatsing van de koffiemachine wordt er een waterfilter inclusief filterkop geplaatst. De kosten hiervan zijn voor de rekening van de huurder.

Bruikleen

Om in aanmerking te komen voor een bruikeenmachine is het van belang dat u jaarlijks minimaal 400 kg koffie afneemt. Voor onze bruikleenmachines is een serviceovereenkomst verplicht en de kosten van de waterfilter worden in rekening gebracht. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

  • Ambachtsweg 24 - 1851MW Heiloo
  • 085 - 303 89 20
  • info@laresso.nl
  • NL002111898B44
  • KVK 61575704
  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Vragen over Koffiemachine kopen of huren? Neem contact op

Vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan direct op 085 – 303 89 20 of vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs helpen u graag.

Scroll naar top
preloader