fbpx

KOFFIEMACHINE ZAKELIJK

ZAKELIJK EEN KOFFIEMACHINE KOPEN OF LEASEN IN COMBINATIE MET DE ALLERLEKKERSTE KOFFIE!

KOFFIEMACHINE KANTOOR

Met de professionele koffiezetapparaten van Laresso zet u het lekkerste kopje koffie op kantoor. Wilt u ambachtelijke, slow-roasted koffiebonen of een heerlijke instant koffie om veel werknemers tegelijkertijd te voorzien? Bekijk onze machines voor op kantoor.

Koffiemachine horeca

KOFFIEMACHINE HORECA

Voor de barista’s en koffiekunstenaars hebben we professionele pistonmachines in het aanbod. Deze pistonmachines tillen de kwaliteit van uw koffie naar het volgende niveau. Verras uw klanten met kunstzinnige espresso’s.

KOFFIEMACHINE KANTINE

We hebben verschillende koffiezetapparaten die perfect zijn voor op de werkplaats, in de bouwkeet of in uw kantine. Snelle, voordelige koffie uit een hoogwaardige machine.
Bekijk onze opties voor op het werk.

OFFERTE ZAKELIJKE KOFFIEMACHINE

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleInden.


ZAKELIJKE KLANTEN VAN LARESSO PROFITEREN VAN:

Korting

EXTRA KORTINGEN

Onze zakelijke klanten profiteren van extra kortingen. Daarnaast zijn ze verzekerd van een altijd goed werkende koffiemachine. Wanneer u klant bent van Laresso krijgt u vakkundige service & onderhoud van uw machines.

HET LEKKERSTE KOPJE ZETTEN

Laresso brandt de koffiebonen zelf in eigen koffiebranderij. Een te lang gebrande koffieboon geeft niet het gewenste smaakprofiel. Bij Laresso branden we secuur en zorgen we voor het beste smaakprofiel: altijd verse koffie!

COMPLEET ASSORTIMENT

Laresso biedt u het complete pakket. In het assortiment van Laresso vindt u alleen maar koffiezetapparaten van absolute topkwaliteit. Hoogwaardige machines die in staat zijn elk type koffie te zetten. Daarnaast vindt u In ons assortiment ook verse koffie, suiker, creamer, melktopping, cacaotopping, koffiebekers, roerstaafjes en thee.

VOLLEDIGE LARESSO SERVICE

Het is natuurlijk erg vervelend als uw bedrijf zonder koffie komt te zitten. Om uw werknemers, collega’s en klanten altijd van ambachtelijke koffie te laten genieten, bieden we onze Laresso service aan bij afname van het complete pakket (machine + koffiebonen). Dat betekent binnen 4 uur een monteur op de stoep bij gebreken.


EEN ZAKELIJKE KOFFIEMACHINE KOPEN

In het assortiment van Laresso vindt u hoogwaardige machines die voor de lekkerste kopjes koffie zorgen. Onze espressomachines laten u genieten van een heerlijk kopje Italiaanse espresso, ideaal voor plekken waar men intens wil genieten van elk koffiemomentje. Onze espressomachines maken gebruik van verse koffiebonen die in het zetproces worden gemaald. Voor bedrijven of plekken waar veel mensen werken en waar niet de tijd is om verse bonen in het moment te malen, bieden we onze freshbrew machines aan. Voor plekken waar een grote toestroom aan mensen in 1 keer koffie wil nuttigen – bijvoorbeeld in de pauze – zijn onze instant machines de ideale oplossing.

VIND UW IDEALE ZAKELIJKE KOFFIEZETAPPARAAT

Al onze machines hebben 1 ding gemeen: de lekkerste koffie, voor elk moment. Een zakelijke klant geniet van het complete Laresso pakket.
Blader door ons assortiment en vind de ideale zakelijke koffiemachine. Alle machines zijn te koop en zakelijk te huur. Alleen de machines waar een vanafprijs per maand staat, kunt u nu ook leasen.

KOFFIEMACHINE ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk een koffiemachine leasen is de perfecte oplossing voor een professionele koffiemachine zonder een hoge investering te doen. U betaalt maandelijks een vast laag bedrag, waardoor u geld overhoudt om ergens anders in te investeren. Bij een leasecontract profiteert u ook van de investeringsaftrek. Bepaal welk type koffiemachine u wenst. Zoals bovengenoemd, zijn de machines met een vanafprijs per maand beschikbaar om te leasen. Bereken met de leasecalculator eenvoudig het maandbedrag. Een leaseconstructie is over de lange termijn voordeliger dan koop. U kunt er dus vanuit gaan dat het u voordeel oplevert wanneer u kiest voor een zakelijk leasecontract.

HET LEKKERSTE KOPEJE KOFFIE

Bij het beste koffiezetapparaat hoort natuurlijk de beste koffie. Laresso heeft een eigen koffiebranderij waar we wekelijks de koffie vers branden. Onze koffiebonen, freshbrew koffie en instant koffie is van hoogwaardige kwaliteit. Voor elk smaakprofiel hebben we de ideale koffie. Onze koffie is afkomstig uit verschillende landen streken en we zijn er trots op dat alles op een eerlijke en duurzame manier wordt verkregen. U profiteert bij een zakelijke overeenkomst van het complete Laresso pakket: altijd verse koffiebonen, een hoogwaardig koffiezetapparaat, jarenlange garantie en service & onderhoud.


VEELGESTELDE VRAGEN ZAKELIJK

Waar kan ik een zakelijke koffiemachine ontvangen?

Laresso is werkzaam in zowel Nederland als in België. Bestel uw zakelijke machine online en we leveren hem binnen 10 werkdagen bij u af.

Wat is de gemiddelde levertijd van een koffiemachine?

De actuele levertijd verschilt per bestelling, maar we hanteren in zowel Nederland als België een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken.

Wanneer worden verzendkosten in rekening gebracht?

Bij een bestelling van minder dan € 250,- rekenen we verzendkosten. Bij bestellingen hierboven worden geen verzendkosten in rekening gehouden binnen NL.

Hoe maak ik een zakelijk Mijn Laresso account aan?

Om zakelijke klant te worden, vult u simpelweg bovenstaande offerteformulier in of belt u naar 085 – 303 89 20. Een van onze adviseurs komt bij u terug met een prijsopgave en helpt u bij het kiezen van het beste Laresso pakket.

Wat is voor mij de beste optie: een koffiemachine kopen of leasen?

Als we beide opties reduceren tot de basis, ligt de keuze eraan of u direct een grote investering wilt doen of dit liever wilt spreiden over een aantal jaren. Bij het kopen van de koffiemachine bent u direct eigenaar, maar betaalt u in 1 keer de machine. Bij een leaseconstructie betaalt u maandelijks een vast bedrag, maar doet u geen flinke investering in 1 keer. Met beide opties profiteert u van een professionele koffiemachine waar u jaren mee vooruit kunt.

Wat voor soort zakelijke koffiemachines leveren jullie?

Bij Laresso kunt u kiezen uit espressomachines, freshbrew machines, instant koffiemachines en zelfs pistonmachines. Laatstgenoemde is bedoeld voor horecagelegenheden, omdat deze machines een bepaalde mate van expertise vergen.

Zijn alle soorten koffie geschikt voor het koffiezetapparaat?

Bij het beste koffiezetapparaat hoort natuurlijk de beste koffie. Laresso heeft een eigen koffiebranderij waar we wekelijks de koffie vers branden. Onze koffiebonen, freshbrew koffie en instant koffie is van hoogwaardige kwaliteit. Voor elk smaakprofiel hebben we de ideale koffie. Onze koffie is afkomstig uit verschillende landen streken en we zijn er trots op dat alles op een eerlijke en duurzame manier wordt verkregen. U profiteert bij een zakelijke overeenkomst van het complete Laresso pakket: altijd verse koffiebonen, een hoogwaardig koffiezetapparaat, jarenlange garantie en service & onderhoud.