Professionele koffiemachine kopen & huren

Laresso Coffee is een specialist in het leveren en onderhouden van professionele koffiemachines. Of het nu gaat om koffie op het werk, op kantoor of in de horeca, met Laresso Coffee heeft u altijd een passende koffievoorziening.  Laresso Coffee heeft een groot en divers assortiment koffiemachines. Wij zorgen dat de medewerkers juiste instructies krijgen zodat de koffiemachine goed onderhouden wordt. Dat is noodzakelijk voor de levensduur van de automaat en natuurlijk voor de optimale koffiekwaliteit. Bij aanschaf van een horeca koffiemachine verzorgen we op locatie een professionele barista training voor de medewerkers, zodat ze  een perfecte cappuccino of macchiato zetten. We komen na een maand terug om te kijken of alles goed gaat. Graag adviseren wij u daarom bij het selecteren van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf en verzorgen wij tevens de levering van Koffie en de bijbehorende ingrediënten.


 

Verse koffiebonen op het werk & horeca

Onze koffiebonen zijn geschikt voor alle koffievarianten en elk koffiemachine. Voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Laresso Coffee wel een passend koffie. Omdat kwaliteit bij ons een allesomvattende rol speelt hebben wij voor onze melanges de beste Arabica bonen gebruikt. Wij branden onze koffie wekelijks vers afhankelijk van de binnengekomen bestellingen.  Zo blijft de koffie altijd lekker en vers. Kortom voor de lekkerste koffiebonen voor op het werkop kantoorin de horeca of voor thuis moet u bij Laresso Coffee zijn.


Levering koffiemachines en producten

Naast het leveren van professionele koffiemachines & verse koffiebonen leveren wij ook beste kwaliteit ingrediënten. We maken een afspraak over periodieke levering en zijn flexibel in leverdatum en inhoud van de bestelling.


Onderhoud koffiemachines

Bij storingen proberen we dezelfde dag nog langs te komen zodat u niet zonder koffie zit. Onze servicedienst zorgt dat uw professionele  koffiemachine altijd zonder problemen werkt. Door onze periodieke servicebeurten blijft u altijd een hoogwaardige koffiekwaliteit behouden. En natuurlijk blijft de koffiemachine probleemloos werken.

 

Professioneel advies

Graag adviseren wij u bij het selecteren van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf en verzorgen wij tevens de levering van koffie en de bijbehorende ingrediënten. Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar met advies op maat. Vraag nu snel en gemakkelijk een offerte professionele koffiemachine aan. Onze specialisten zullen binnen 4 uur de beste offerte voor u maken. 

 

https://www.offertekoffieautomaat.nl/offerte-aanvragen.html