Foto

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Wij bieden gratis service & onderhoud op al onze koffiemachines. Beantwoord de onderstaande vragen, samen komen wij tot de beste oplossing voor uw bedrijf of organisatie. Onze betrouwbare specialisten maken binnen 4 uur de beste koffiemachine offerte voor u.

Het is gratis & vrijblijvend.

Laresso Coffee is een specialist in het leveren en onderhouden van professionele koffiemachines voor bedrijven. Koffiemachine kopen of huren, bij Laresso Coffee is alles mogelijk. Naast het leveren van hoogwaardige koffiemachines, leveren wij ook heerlijke smaken koffie en bijproducten van de beste kwaliteit.


Koffiemachine kopen

Laresso Coffee is de leverancier van professionele koffiemachines, duurzame koffie en de beste kwaliteit ingrediënten. Kopen is de beste optie wanneer u het in eigen beheer wilt. Dan bent u vrij in het gebruik van koffie en ingrediënten. Dan raden wij aan om een onderhoudscontract te nemen om de hele levensduur in top conditie te houden. Bij ons kiest u voor een hoogwaardige koffiemachine die bij uw organisatie past. Koffie op kantoor, op het werk, horeca of sportkantine? Wij bieden altijd een passend zakelijk koffie concept. Onze vertegenwoordigers vertellen u graag over de mogelijkheden. Koffieautomaat kopen of huren doe je bij Laresso Coffee!

Koffiemachine huren

Het is vaak verleidelijk om direct een professionele koffiemachine te kopen voor op de zaak. Wij adviseren onze klanten vaak om eerst een koffiemachine te huren. U betaalt een vast bedrag per maand voor de koffiemachine en tijdens de gehele huurperiode wordt het volledig onderhouden door Laresso Coffee. U heeft totaal geen omkijken naar, huren is zeer verstandig. Wij vragen alleen om onze ingrediënten in de koffiemachine te gebruiken. Dat leggen we gezamenlijk vast in een overeenkomst. Wilt u achteraf  toch de koffiemachine kopen? Dat kan op elk gewenst moment, tijdens of aan het einde van deze huurperiode. U bent daar helemaal vrij in. Wij brengen de betaalde huurgeld in mindering van het aankoopbedrag. Dus een hele slimme deal.


Offerte kopen of huren vrijblijvend & gratis

Vraag binnen 1 minuut door middel van het formulier hierboven een vrijblijvende  offerte koffiemachine aan. Onze koffie specialisten sturen binnen 4 uur u een scherpe offerte per mail. U krijgt een offerte voor zowel koffiemachine kopen als huren. Beide mogelijkheden kunt u op uw gemak vergelijken en een keuze maken. U kunt ook onze vertegenwoordigers  om advies vragen. Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Dat is wat Laresso Coffee u kan bieden.

https://www.offertekoffieautomaat.nl/offerte-aanvragen.html