Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Amore verse koffiebonen

Krachtig en vol van smaak. Lichte rood fruit tonen in combinatie met fijne melk chocolade.

22,75

visibility
shopping_cart

Dolce verse koffiebonen

Een veelzijdige koffie met een mooie, romige en zoete body. De afdronk is zacht en de koffie heeft tonen van melkchocolade.

19,45

5%
visibility
shopping_cart

Excellent verse koffiebonen

Laresso Excellent is een 100% Arabica koffie van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze koffiebonen zijn donker gebrand en...

21,98

20,98

10%
visibility
shopping_cart

Forte verse koffiebonen

Deze afgeronde espresso heeft een volle, krachtige, zoete en kruidige smaak neigend naar donkere chocolade.

20,95

18,95

13%
visibility
shopping_cart

Laresso Coffee Koffiebonen proefpakket 3 kg

Proefpakketten van Laresso Coffee bestaan uit 3 kg koffiebonen. Bent u op zoek naar uw favoriete koffie of wenst u variantie, kies dan...

62,95

54,95

17%
visibility
shopping_cart

Laresso Coffee Koffiebonen proefpakket XL

Bent u op zoek naar uw favoriete koffie of wenst u variantie, kies dan voor het proefpakket XL van Laresso Coffee.

85,79

70,79

Espresso bonen kopen

Bij Laresso Coffee kunt u snel en gemakkelijk uw vers gebrande koffiebonen online kopen. Ruime keuze in koffiemelanges voor elk moment van de dag. Online koffie kopen bij Laresso Coffee.

Onze voordelen:
 

Online koffiebonen kopen bij Laresso Coffee doe je heel snel en eenvoudig. Voor meer informatie over het product bekijkt u de productbeschrijving. Het aantal koffieboontjes laat de sterkte van de koffie zien. Hoe meer boontjes hoe sterker de koffiemelange. Snel en gemakkelijk koffiebonen bestellen bij Laresso Coffee. Vind uw ideale koffiesmaak door te beginnen met de Laresso Coffee koffiebonen proefpakket.


Vers & kwaliteits koffiebonen

Kwaliteit speelt bij Laresso Coffee een allesomvattende rol. Voor de koffiemelanges van Laresso Coffee zijn de beste arabica  koffiebonen gebruikt. Verse koffiebonen kopen doe je alleen bij Laresso Coffee. Wij branden onze koffie wekelijks vers afhankelijk van de binnengekomen bestellingen.  Zo blijft de koffie altijd lekker en vers. Kortom bij ons kunt u koffiebonen online bestellen voor op het werkop kantoorin de horeca of voor thuis. Kijk ook naar acties voor aanbieding koffiebonen.


Bonen voor elk koffiemachine

Onze koffiebonen zijn geschikt voor elk koffiemachine. Voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Laresso Coffee wel een passend koffie.


Duurzame koffiebonen kopen

Koffiebonen kopen online? Ook kunt u bij ons hoogwaardige gecertificeerde  koffiebonen kopen. Bekijk de heerlijke koffiemelanges van Laresso Coffee. Graag vertellen wij u meer over de duurzame koffie die wij verkopen. Omdat wij het belangrijk vinden dat de miljoenen boerengezinnen die rondkomen van de koffieteelt een eerlijke prijs krijgen voor hun bonen, kunt u bij ons UTZ gecertificeerde koffiebonen kopen of koffiebonen met een Rainforest Alliance keurmerk. De wetenschap dat uw aankoop bijdraagt aan de toekomst van koffietelers en het milieu, doet u extra genieten van uw kop koffie.
 

Bonen voor de lekkerste koffie varianten

Verse koffiebonen bestellen kunt u dan ook het beste bij Laresso Coffee doen. Onze koffiebonen zijn geschikt voor alle koffievarianten zoals cappuccino, latte macchiato, espresso, lungo enz. Bent u op zoek naar uw favoriete koffie of wenst u variatie, kies dan voor het proefpakket van Laresso Coffee. Koffiebonen proefpakket is ideaal om mee te starten.